Sommerlige hverdagsglimt

Alt for damerne kvindeløb – mit mål!

I går søndag løb jeg 5 km ved Alt for damernes kvindeløb 2013. 
Det var en stor dag for mig, da jeg først på året ikke troede jeg skulle kunne klare sådan et løb, eller for den sags skyld være i live eller ved godt heldbred. Men jeg kæmpede, klarede det og kom i mål i en pæn tid på 24:00 min. Det er min egen rekord, så er pænt stolt, hvis man må være det;) Det var en dejlig dag i solskin og jeg løb sammen med min søster, hvilket var rigtig dejligt og super hyggeligt. Det må være en god familietradition fremover.
Jeg blev inden løbet interviewet af ALT for damerne. De ville gerne lave en kort historie med folk, som havde en historie tilknyttet dette løb og jeg blev så en af dem de valgte. Det var super hyggeligt at snakke med den søde journalist Louise Gade Sig og jeg synes hun har lavet en rigtig fin artikel. Jeg er super glad for at have fået lov til at fortælle min historie – især til et blad jeg har holdt siden jeg var 15 år! Det var sjovt at være lidt i centrum for en enkelt dag.
Du kan læse artiklen ved at følge linket i bunden af indlægget.
                      
                                                              Min skønne søster (tv) og jeg
Startnummer – ingen vej uden om
Resultatet! 
Er da en ok placering synes jeg. Næste år går jeg efter medaljerne;)

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlige hverdagsglimt