Nyhed fra Bobles!

Juleønsker 2013

Åhh kære julemand! 

For engangsskyld har jeg fundet på ønsker. Synes nærmest de står i kø i år! Plejer ellers ikke rigtig at kunne finde på nogle men i år drømmer jeg om så meget… Både til det nye hus og mig selv.
Jeg ved godt mange af mine ønsker er i den pænt dyre ende – men jeg ønsker mig tilskud til dem:)
Jeg er ikke bange for brugte ting – jeg er krejler med stort K! – så hvis de findes second hand, så slå til:)
Ungernes er et foreløbigt udkast. 
Gro har kastet sin kærlighed på Barbie, og regner derfor med at hun får en del derfra til sin fødselsdag D. 7. December. Selv har vi købt den pink Fiat 500 til hende;)  Ellers er jeg ved at istandsætte mit gamle Lundby dukkehus til hende, hvorfor hun skal have møbler til det. 
Harald har fødselsdag nu på tirsdag…og får en masse krea halløj af os i fine æsker som han ønsker sig. Han er en meget kreativ dreng, som ikke leger specielt meget. Han er mest til at sidde og nørkle med noget tæt på os, hvorfor han sjældent ønsker sig legetøj. Men jeg håber alligevel han finder på noget inden jul – selvom han går meget op i sit værelse så skal der lidt andet til også synes jeg. Han bliver trods alt kun 7 år. Hvis nogle har gode ideer så dig endelig frem! 
Det er svært når de har fødselsdag så tæt på jul, da de jo får hvad de har brug for i årets løb og så pludselig skal der findes ønsker til to arrangementer indenfor kort tid.
Mor

1. HAY stol 2. Tom Dixon stage 3. HAY Woody reol 4. Liebe kop 5. HAY polygon quilt mint 6. Soft Gallery bluse 7. HAY strap mirror 50 cm 8. Lyngby vaser 9. &tradition; Milk lampe

 
1. Design letters viskestykker sort 2. Kubus Bowl hvid stor 3. Rudolph Care acai anti age facecream 
4. Kähler Bellino skåle 5. Lucie Kaas Lotus skål mint 6. Kähler miniature vaser 7. By Malene Birger halskæde 8. Kwikshop Colerpop hylde hvid 9. Snowpuppe lampe til væg (med grå ledning)
Harald

1. Bobles dounut grå 2. JVC hovedtelefoner med begrænset lyd 3. Ferm Living Sættekasse 
4. LEGO opbevaringskasser store grå 5. IKEA ur 6. Diverse til aldersgruppen 7. Soft Gallery leopard sengetøj 8. Sirlig puder 9. Str. 7/128
Gro

1. Bobles dounut pink 2. JVC høretelefoner med begrænset lyd 3. Ferm Living Sættekasse 
4. Lotte fra spektakelmagergade bog (flere forskellige) 5. Cam Cam sengetøj 6. Sirlig dukke 
7. Køkkenmaskine i træ 8. Tilbehør til dukkehus 9. Den store Pippi Langstrøme bog
Fælles

Bobles Hvalros i pink

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed fra Bobles!