Sommerkup i H&M

En have på vej!

Som i ved så flyttede vi ind i vores nybyggede hus i oktober sidste år. 

Vi har selv stået for alt det udvendige og nu begynder det endelig at tage form. For første gang i den tid vi har plantet hæk, ser det ud til at den klarer sig godt! (7-9-13) Den har grønne blade og ser stærk ud. I det gamle hus plantede vi hæk 4 gange før den klarede sig bare nogenlunde…
Græsset er også så småt ved at komme op – vi såede det for en lille måned siden. 
Vi håber at vi har en græsplæne at gå på om et par måneder – lige nu er det pænt kedeligt for ungerne kun at være på fliserne… Heldigvis har vi en tom byggegrund ved siden af som de kan være på samt skønne fællesarealer lige bag vores have.
Jeg har omkranset der hvor jeg skal have staude/rose/altmuligblomsterbed så jeg kunne sætte de blomster jeg havde i krukker fra den gamle have, ned i jorden. Jeg krydser fingre for at de overlever. Der er nogle pæoner og bonderoser jeg har arvet fra begge sider af familien. Jeg har også været ude at købe en ny pæon og en rose og så skal der sås stauder til efteråret.
Vi skal have en træterasse i forlængelse af alrummet men den har vi ikke fået lavet endnu. Nu skal plænen lige have lov at sætte sig inden den bliver etableret og bag på gavlen skal vi have en mindre fliseterrasse som også mangler at blive etableret. Derfor står havebordet samt Fatboy’en bare i jord/grus – men det er der og det var skønt at kaste sig i køjen for første gang! 
Jer det følger mig på Instagram (@mamamaruska) så at jeg i sidste uge forelskede mig i et kæmpe Oliventræ i Føtex. Men det kostede 900 kr. Hvilket er super billigt størrelsen taget i betragtning, men for dyrt til mit SU budget. I dag da jeg så var i Netto stod et mindre oliventræ og kaldte på mig. Det er pænt stort, men knapt så busket som jeg godt kan lide. Men det håber jeg det vokser sig til. Det kostede næsten kun 1/4 af det andet. 
Det var et syn for guderne at få det hjem på cyklen – inkl to store bæreposer! Netto personalet troede jeg tog pis på dem da jeg sagde at jeg var på cykel;) 
Men hjem kom jeg – hvor der er vilje er der vej!
Jeg har også fået en smuk smuk kurv af mine svigerforældre. Lige siden vi fik tegnet huset, vidste jeg at jeg ville have en eller to kurve ved hoveddøren. Jeg har ledt og ledt efter den helt rigtige og så fandt min kære svigermor den hos Ilse Jacobsen Blomster. Jeg fik den til påske og jeg knuselsker den – især med fine Dronning Ingrid i.
Her lidt billedespam…

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkup i H&M