Crush on BillieBlush

Ny lampe hos Gro – DIY

Så kom lampen endelig op hos Gro! I går fik Kim boret hul så det sidste kunne komme på plads. Nu har jeg også glædet mig meget længe! Når man får en ide og så skal vente længe med at få den udført duer jeg ikke til.

Der har det sidste stykke tid været et hav af selvgjorte lamper både i blogland og på Instagram, så denne vil måske ikke synes banebrydende. Men jeg er meget glad for den og synes den passer smukt ind i Gros lyserøde univers.
Lampeskærmen har jeg købt af en dygtig kreativ foldedame jeg fandt på Instagram, som så var sød at lave præcis den lyserøde farve jeg gerne ville have.
Både trævinklen og stofledningen er fra Silvan.
Min søde mand fixede ledningen for mig så den både fik stik, fatning og afbryder – det var noget billigere end at købe den færdig.
Ialt er der materialer til lampen i alt for ca 275 kr. 
Herunder en mindre billedstorm – desværre synes jeg min mobil har taget dem noget uskarpe denne gang. Måske jeg får taget nogle bedre når jeg skal lave indlæg om børneværelserne – som snart er færdige:) 

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crush on BillieBlush