Glimmer til Gro

Hvad du ønsker skal du få

image

For et par uger siden havde jeg fødselsdag. Det var helt stille og roligt. Jeg har desværre slet ikke nået at holde fødselsdag i år – håber måske det kan blive i løbet af sommeren.

Gro var på ferie hos mormor og morfar, Harald skulle i skole og Kim på arbejde – så jeg havde god tid til mig selv :o)

Jeg fik nogle super lækre gaver som jeg er meget meget glad for. Jeg havde ønsket mig få udvalgte ting som jeg virkelig har ønsket mig længe. Jeg elsker at glædes over ting som jeg har drømt om i længere tid men ikke selv haft råd til – så bliver man altså ekstra glad for det.

Harald havde sammen med morfar lavet den smukkeste bordskåner til mig. Jeg blev meget glad og rørt. Den står nu fint og pynter i køkkenet sammen men mine nye By Lassen Kubus Bowl.

Endvidere fik jeg nogle penge som jeg valgte at bruge på den smukke sprinkle plaid fra Normann Copenhagen, lædernederdelen fra Moss Copenhagen samt den fine skål fra serien Blue Elements fra Royal Copenhagen. 

imageimage imageimage20140624-214655-78415236.jpgimage

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmer til Gro