Dryp dryp - tid til gummistøvler og regntøj!

Kinder Milk Slice – Fun time app #2

image image image image

Som i kunne læse her, så er Kinder Milk Slice kommet med en ny Facebook app som holder styr på ungernes pligter. Vi har afprøvet den i en lille uges tid nu og ungerne – især Harald – har synes det var sjovt. Han er meget optaget af at hjælpe herhjemme for tiden og lommepenge. Han er en lille Joachim Von And 😉 Vi har aldrig brugt pligter som udløser til lommepenge, de får alligevel hvad de har brug for. Hellere lære dem at hjælpe til af pli og hjælpsomhed.

Derfor er dét jeg godt kan lide ved app’en netop, at dens intention er at familien skal få mere tid sammen til at lave noget fælles og ikke lommepenge. Det var Harald helt med på – han kunne jo bare ønske sig penge i fødselsdagsgave. Børn er altså sjove.

Vi har fx. Valgt at vi skulle spille sammen, se en film lørdag aften og hygge med kage og kakao. Ting vi nok ville gøre alligevel – men fordi vi fik denne her snak i forbindelse med app’en, ville Harald gerne yde noget for hyggen og var helt stolt ved tanken.

Han har været super god til at dække bord, tage fra bordet, lægge tøj sammen, rydde op, hjælpe med mad og bare været opmærksom på om jeg manglede hjælp. Dejligt.

Det at vi pludselig gjorde noget ud af pligterne, har faktisk gjort ham opmærksom på at vi bliver hurtigere færdige med de daglige ting, hvis vi alle hjælpes ad.

Gro derimod er et lille dovendyr. Hun dækker gerne bord – men mest for at hun kan vælge hvilken tallerken hun skal have 😉

Derfor har fokus været på Harald. Men når han begynder på noget, så skal Gro også være med. Sådan en rigtig irriterende lillesøster.

I går lørdag skulle vi have pizza og der hjalp de begge to til. Det var super hyggeligt og de nød det. Som tak for hjælpen hyggede vi med is med festlige paraplyer senere 🙂

Hvis i også har lyst til at prøve Fun Time app’en findes den lige her.

God fornøjelse!

 

Indlægget er sponsoreret

 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dryp dryp - tid til gummistøvler og regntøj!