By Nord sengetøj på tilbud

Netflix = afstressning

image image

At Netflix er et hit herhjemme, vil jeg ikke lægge skjul på. Ungerne er afhængige – og det er vi voksne faktisk også 😉

Derfor tøvede vi slet ikke, da vi for lidt tid siden blev tilbudt at være en del af det danske Netflix Stream Team.

Som en del af Netflix Stream Team får jeg blandt andet mulighed for at se nogle serier og film før de udkommer, så jeg kan fortælle jer læsere om dem. Det gælder både på børne- og voksenområdet.

Både ungerne, Kim og jeg glæder os rigtig meget til samarbejdet med Netflix og håber at i søde læsere også vil få noget ud af det 🙂

Efter 6 ugers sommerferie er det to trætte unger der kommer hjem fra børnehave og skole. Især Harald, som nu er i skole til 14.30, er brugt når han kommer hjem. Så får han lov til at gå i hi i sofaen med sin iPad og Netflix! Han har brug for at komme helt ned i gear og stresse af på en rolig måde.

Lige for tiden er det især Tin Tin der hitter. Han er helt opslugt i de historier og mysterier Tin Tin og hans venner nu er ude for.

Ligeledes er Finn og Jake et hit! Igen er det masser af eventyr der står på programmet hvor den 14-årige Finn og hans hund, den 28-årige Jake (som bærer magiske kræfter) er hovedpersonerne. Sammen tager de på masser af eventyr, hvor de møder karakterer som blandt andet Prinsesse Sukkermås, Iskongen, Frøken Regnhjørning og vampyren Marceline.

image image

 

 

 

 

 

 

Hos Gro er de store hit Lille Prinssesse, Dora the Explorer og Kai Lan. De sidstnævnte er ret gode til at lære børnene et par engelske gloser og Gro er allerede dygtig til at sige visse ting på engelsk. Så dygtig så Harald faktisk også lige måtte se et par afsnit så ham også kunne snakke engelsk 😉

Så selv om jeg er pænt træt i ørerne engang i mellem af at høre skingre stemmer synge: Rygsæk Rygsæk, Jeg er kortet og Ni Xao, så giver det alligevel ungerne noget læring. Jeg kan desuden bare prise mig lykkelig for at begge unger ejer et sæt høretelefoner 😉

image

 

image

 

Indlægget er sponsoreret

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Netflix er bare genialt. Hjemme hos os kører det også både via computeren på fjensynet i stuen eller direkte på smart tv i soveværelset. Enkelte gange bliver Netflix også sat på den lille Samsung tablet eller på telefonen.

    Datteren er også helt vild med Dora og den lille prinsesse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Nord sengetøj på tilbud