Nostalgi med Lundby

Lækkert grej fra Design Letters til skoledrengen

imageimage

Notesbog, blyanter, viskelæder og krus Design Letters // LEGO hoved // LEGO kasse // Hay kasser // Batman postkort

Som jeg skrev om her så har jeg forelsket mig totalt i Design Letters fine AW14 kollektion.

De næste ting jeg vil vise jer, er lidt lækkert skolegrej til Harald som nu går i 1. Klasse. Han tager skolen meget seriøst og klarer det hele så fint:) Mere om det i et andet indlæg.

Harald elsker at vi gør noget ud af hans værelse og sætter pris på orden. Derfor elsker jeg at forkæle ham og det er skønt at indrette værelse til en som virkelig sætter pris på det. Jeg har stylet hans nye hylde på to forskellige måder – så må vi se hvordan det ser ud når jeg er færdig 🙂

Derfor er disse smukke styles fra Design Letters helt på sin plads. Han spottede straks at der stod H på notesbogen og blev meget stolt. Dét at gøre hans værelse til et ‘storedreng’ værelse er ekstra fedt når han godt kan lide at lære noget. Det tiltaler ham at lære nye ting og han higer efter det. Han er virkelig også en dygtig dreng som allerede nu læser på 3.klasseniveau – man må godt være lidt stolt når man har en sensitiv dreng som formår at have succes på den front 🙂

Hans værelse er langt fra færdigt, men måtte lige give et lille sneakpeak. Har ventet på at jeg kunne sætte disse nye fine ting op på hylden som kom op forleden. Nu mangler jeg dog lige denne fine lineal som vil pynte på hylden – samtidig med at den selvfølgelig kan bruges 😉 Den var desværre ikke på lager da jeg bestilte de andre ting.

image

Hvis du også er vild med de nye Design Letters produkter findes de alle lige her

 

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nostalgi med Lundby