Smukke jakker fra Mini A Ture

Dejlig nyhed!

image image

Som billedet viser blev min lille smukke niece udskrevet i dag. Nu kan hun endelig sammen med sine søde forældre, komme hjem og begynde det skønne liv hun har foran sig.

Som jeg skrev om her, så blev hun, ligesom Harald, født for tidligt, hvorfor de har været indlagt en lille måned.

Jeg husker tydeligt den dag vi fik lov at slippe ud fra Riget – måske lige tidligt nok – det var en skøn fornemmelse men samtidig også skræmmende.

Når man har et præmaturt barn, har man været i sin egen lille beskyttede verden på neonatalafdelingen. Sygeplejersker samt læger lige ved hånden, daglige blodprøver, overvågning, sonde og tilsyn. Alt sammen noget som selvfølgelig er skønt at skulle undvære, men samtidig også skræmmende. Nu var man pludselig overladt til sig selv og havde selv ansvaret for det lille pus.

Jeg husker som om det var i går, hvordan jeg næsten ikke sov det første stykke tid efter vi kom hjem. Jeg var nødt til at se om han nu trak vejret når han ikke havde overvågning på. Eller gad vide om han nu spiste nok ved mig?? – nu kunne jeg jo ikke kigge på sonden og mælken der svandt i den.
Alle de bekymringer man havde og tanker man tænkte.

Men det gik og det skal det nok også for min smukke søster og hendes kæreste. De har begge klaret det hele så flot og jeg kan slet ikke vente med at få lov til at få min lille niece i armene og til at se min lillesøster som mor <3

Som jeg viste i dette indlæg har jeg købt mig fattig i gaver – ikke alle viste jeg, for der skulle også være noget min søster ikke vidste. Det får i at se en anden dag 🙂

Både ungerne og jeg glæder os til at overlevere pakkerne i næste uge, hvor vi forhåbentlig får lov til at komme på et lynvisit. Ungerne har stadig tilgode at se deres lille kusine og de glææææder sig!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke jakker fra Mini A Ture