MarMar Copenhagen outerwear

Julekollektion fra Mini A Ture

image Så er det (endelig) snart tid til at udvælge tøjet til juleaften. Der er som altid meget at vælge i mellem og her er mine favoritter fra Mini A Tures smukke julekollektion.

Douche farver, lækre snit, glimmer og kvalitet er nøgleordende. Især den smukke tyl nederdel er jeg vild med. Gro ville knuselske den! Den er dog udsolgt i mange størrelser allerede hos Mini A Ture men har kigget hos Luksusbaby.dk og de har flere størrelser – især i til de mindre.

 

Min favorit til Harald er den smukke isblå skjorte. Virkelig fin i snittet og Harald elsker at tage en skjorte på når han skal være ekstra fin – og hvilken bedre lejlighed er der end juleaften til det 🙂

Jeg er eeeeeelsker jul! Med alt hvad det indebærer og jeg er som et lille barn, når først juleslikket rammer hylderne i butikkerne, kalendergaverne skal pakkes ind og hjemmet julepyntes. Jeg kan ikke få nok. Hygge, hyacinter og hulens travlt.

Glæder mig til den kommende tid!image

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MarMar Copenhagen outerwear