Sponsoret video - husk nu at lege!

At føle sig som et nyt menneske

image Som mange af jer ikke har kunne undgå at se på Instagram – sorry for wellnessspam- tilbragte vi sidste weekend i sus og dus på Comwell i Korsør. Jeg skrev også lidt om vores mor/farweekend i indlægget her og ligeså meget som jeg skrev at jeg glædede mig, ligeså meget nød jeg det. Det var så tiltrængt!

Vi blev modtaget af champagne og frugt/chokolade på værelset og så er linien ligesom lagt fra start. Vi stillede champagnen på køl og hoppede med det samme i badekåberne samt tøfler der lå og ventede på os på sengen og hoppede i spaen!

Der tilbragte vi så stort set weekenden 😉 Vi ELSKEDE det. Især dampbadet og de udendørs boblebade trak i os. Det var så lækker en følelse at sidde i det varme boblebad udendørs samtidig med at man kunne mærke den kølige novemberluft i ansigtet. Pleje for krop og sjæl siger jeg bare.

image

Måltiderne var også super lækre. Der var lagt vægt på sund og lækker mad i restauranten, som gjorde at man ikke følte sig overmæt og oppustet. Vi spiste begge aftener en 5-retters menu med tilhørende vinmenu. Virkelig lækkert!

Man har automatisk lyst til at spise sundt når man plejer kroppen i spaen og wellnessafdelingen. Det hænger ligesom sammen synes vi og følte os sunde og friske hele weekenden.

Det var simpelhen den bedste weekend vi nogensiden har haft. Vi nød hindanden og stedet i fulde drag. Lørdag morgen havde jeg bestilt en luksus ansigtsmassage og Kim en rygmassage. Begge behandlinger var virkelig lækre og min hud er blevet rigtig fin af de frugtsyrebehandlinger den fik. Søndag morgen stod den på en Hotstone massage til os begge. Parbehandling. Det var en skøn oplevelse at ligge og blive forkælet sammen og det var virkelig en anbefalelsesværdig massage! Hold fast min krop havde godt af lidt trykken ovenpå den lange periode som sengeliggende.

Når man nu er sådan en lille bolignørd som jeg, var det skønt at se hvordan hotellet fremstod så lækkert indrettet. Det var meget råt og naturligt interiør – lige i min stil og jeg følte mig helt hjemme 😉 Derudover havde Comwell Korsør pyntet fint op til jul med det smukkeste pynt fra Broste Copenhagen – så nu skal jeg på jagt 😉

image

image

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoret video - husk nu at lege!