Tid til pakkekaldender - nem og billig DIY

En weekend i luksus!

image Fra i morgen eftermiddag og frem til søndag er jeg at finde lige her!

Hvad siger i så! Ahhhh – luksus til mor (og far) her. Det er yderst sjældent at vi forkæler os selv, men ovenpå et hårdt sygdomsramt efterår trænger vi virkelig. Tid til at blive forkælet. Tid til at være der for hinanden. Kigge hinanden i øjnene, spise god mad, drikke rødvin (og blive meget snaldret efter 3 mdr uden alkohol) snakke om hele verdenssituationen og SOVE. Sove til vi vågner og så smutte ned og spise en lækker morgenbuffet – for derefter at gå i spaafdelingen. Jojo –  vi kan lige klare det!

Om jeg glæder mig. Det kan i tro at jeg gør! Helt vildt. Vi har ikke rigtig været alene på tomandshånd og fået snakket ordenligt sammen efter min operation og det bliver virkelig rart at få vendt det hele og have tid til hinanden uden at skulle tage hensyn til børnene. De kommer og vil altid gøre det i første række, hvorfor vi i det daglige slet ikke plejer os selv nok. Hvilket man jo burde gøre. Nu starter vi – og vi lægger hårdt ud. Mormor og morfar kommer og passer ungerne, så vi skal ikke tænke på noget som helst. Luksus. Det eneste vi skal have for øje er at have en underskøn weekend sammen og komme hjem med batterier så stærke at selv Duracell må se sig overgået 😉

image image image

Vi har valgt at tage på Comwell i Korsør og vi glæder os meget til  at kaste os i deres kyndige hænder. De lyder simpelthen så søde når man snakker med dem 🙂 Vi har bestilt nogle super lækre spabehandlinger og jeg glæder mig til at fortælle jer mere om dem når vi er retur 🙂

Billedekilde: Comwell Korsør

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til pakkekaldender - nem og billig DIY