Kender du Babyfryd?

Fint julepynt

image

Så nærmer tiden sig med hastige skridt. Tiden hvor hygge, stearinlys, hemmeligheder og lækkerier er i højsædet. Det er selvfølgelig julen jeg snakker om. Jeg indrømmer gerne at jeg er en kæmpe sucker for julen og jeg har altid været det. Elsker alt ved julen. Simpelthen. Især efter jeg selv har fået børn og kan viderebringe nogle af de traditioner fra min egen barndom og sammen skabe nye traditioner i vores egen lille familie.

Som jeg lovede jer forleden ville jeg vise noget julepynt som jeg er faldet helt pladask for i år og som jeg virkelig tror på bliver et hit. Instagram er altså stedet hvor man inspireres og får øjnene op for alt for mange skønne ting. Jeg elsker den inspiration Instagram er og  nyder at bruge tid på at snuse rundt og suge til mig.

Meget apropos ovenstående  faldt jeg over FELIUS Design på Instagram. FELIUS Design er en ny dansk interiør virksomhed som producerer virkelig fint og enkelt design. Deres første kollektion NOOR er netop lanceret og jeg måtte eje de smukke NOOR juletræer, stjerner samt adventstal. Efter at have modtaget kan jeg se at jeg også må eje en af de smukke store stjerner i marmor samt de sorte marmor juletræer  😉  Du finder dem på Instagram under @feliusdesign og webshoppen lige her.

Som jeg skrev om her så har jeg et crush på marmor i år, hvorfor disse træer passer perfekt ind! Tror træerne vil være smukke op ad min nye grå væg i alrummet – håber en String reol kan flytte ind hurtigst muligt…
imageimageimage

En anden pynt jeg vil fremhæve er mine smukke smukke keramik julekugler! Jeg er vild med dem og de er endnu smukkere i virkeligheden! Jeg har købt dem af dygtige @mettemariebang på Instagram. Hun har sin fine lille shop @cirkusshop hvor hun blandt andet sælger disse smukke kugler samt fine krus. Jeg har valgt nedenstående kugler, men hun laver dem i forskellige designs. Man kan godt gå hen og blive afhængig 🙂 Jeg glæder mig til at finde det helt rette sted til dem – sidste år var min jul meget i pastelfarver – i år bærer den præg af blå, grå og marmor og jeg glæder mig til at pynte op!

imageimage

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du Babyfryd?