Aldrig for gammel til at tumle

Kærlighed til Christina Rohde

imageimageimageimage
image
image

imageChristina Rohde laver virkelig skønt tøj til børn. Masser af lækkert liberty, blødt jersey og fine bomulds kvaliteter i smukke nuancer.

Jeg har haft en del af Christinas Liberty til Gro da hun var mindre så jeg har haft kendskab til mærket længe. Dog har jeg fornylig fået øjnene op for Christina igen – da Gro nu igen har lyst til at være en pige 😉

Da jeg var på CIFF i august besøgte jeg også Christinas stand og faldt i svimer over de smukke prints som kommer til sommer SS15 – Glæd jer!

Dét jeg er vild med hos Christina er, at tøjet er meget brugervenligt. Selv en smuk kjole i yndigt Libertystof, giver barnet god bevægelse og barnet kan frit udfolde sig i leg og løb.

Libertystof er et dyrt materiale, hvorfor de styles selvfølgelig lidt koster lidt mere end de andre. Men jeg vil så sige, at det virkelig er tøj der holder sig pænt og kan gå i arv.

Gro har været heldig at få lidt styles fra den lækre AW14 kollektion. Hun blev meget glad og har taget det til sig med det samme. Hun er ellers lidt speciel hvad tøj angår. Hun vil gerne (endelig) have kjoler på, men de skal sidde godt og hun skal kunne tumle – en rigtig drengepige! Derfor blev den grå sweatkjole også valgt da vi skulle til bObles event forleden og hun gav den gas 😉

Jeg elsker virkelig de smukke farver og printet på ovenstående billeder. Guldnederdelen skal gemmes til hendes fødselsdag siger hun – for der skal hun jo være fin. Så sødt altså.

I bør virkelig gøre jer selv den tjeneste at tage et kig forbi Christinas univers, hvis i ikke allerede kender det – både Gro og Harald har i hvertfald udset sig et par juleønsker 🙂

Du kan følge med på Instagram under @christinarohde_  og webshoppen findes her

Indlægget bringes ikke i samarbejde med Christina Rohde, dog har jeg fået de viste styles – jeg synes bare Christina fortjente lidt omtale

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig for gammel til at tumle