Gros fødselsdags- og juleønsker

Little Columbine

image

I morgen mandag d. 1. december ser en ny webshop dagens lys! Det er dygtige Camilla fra Camillasfashionlab.com der står bag – og jeg glæder mig meget til at hvad Little Columbine har at byde på. Med de sneak peak vi allerede har set, vil jeg ikke udelukke at en ny favoritshop er født 🙂

Selv lyder det fra Little Columbine på siden:

Velkommen til Little Columbine

På Littlecolumbine.com har vi skabt et univers med det fineste udvalg af børnetøj (0-8 år), smukt living og interiør samt en skøn lille luksuskategori til mor. Webshoppens produkter og brands er meget nøje sammensat – alle med fokus på høj kvalitet, æstetik, skarpe designs og smukke historier.
Hos Littlecolumbine.com finder du en skøn sammensætning af brands fra både stærke og kendte designere, men også fine, unikke og særlige produkter, som kun forhandles ganske få steder. De brands du finder hos Littlecolumbine.com er fra både ind- og udland.

Hele Little Columbine universet er skabt af kærlighed og fascination for børnemode, living og en mors behov for små luksusgoder. 

Det lyder slet ikke dårligt og jeg har faktisk allerede tyvstartet lidt. Jeg har nemlig modtaget min allerførste bestilling fra søde Camilla. Måtte eje de gudesmukke sko fra Maruti!

Af brands som Little Columbine forhandler i shoppen kan nævnes MarMar Copenhagen, Soft Gallery, Popupshop, Cam Cam, Mimi’s Cirkus, Maruti og der er sikkert flere som Camilla endnu ikke har løftet sløret for…

 

imageEr der andre end mig der tæller ned…?? Indtil da kan du følge Little Columbine HER på Instagram.

image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gros fødselsdags- og juleønsker