Opskrifter på kanelsnurrer, mandelkrokant samt dadelkugler

Luksus vs. budget

image

Jeg er igang med en lille makeover af vores soveværelse da vi har fået ‘ny’ seng. Min søster og hendes kæreste havde en seng i overskud da de flyttede sammen, og den har vi så fået lov til at låne. Den er dog kun 140 cm. Så nu kommer vi hinanden ved 😉 Men hey – det kan jo også kun lade sig gøre fordi ungerne næsten sover SELV hele natten. Det er stort og lidt vildt. Det er meget mærkeligt pludselig at ligge side om side sammen med sin mand, når vi har været vant til at sove med en unge hver… Men dejligt det er det!

Men det betød at mit fine Hay sengetæppe var for stort til den nye seng og jeg derfor skulle finde på noget nyt.

Jeg overvejer om jeg skal købe nummeret mindre eller om vi skal undvære. Jeg drømmer nemlig om et lidt mere rustikt/mørkere soveværelse og har derfor købt noget lækkert By Nord sengetøj i en ny smuk grå farve til at pynte istedet. Det får i snart lov til at se 🙂 Det er nemlig købt et sted med gode priser og god service. Alle der har fulgt med et stykke tid, ved at By Nord er et af mine yndlings brands når det kommer til lækkert interiør.

Tilbage til selve det indlægget skulle handle om. En ny lampe.

Jeg mangler stadig en sengelampe på min side i soveværelset. Jeg har haft tankerne rundt om mange forskellige men tror nu at valget falder på en af ovenstående.

Jeg er vild med Lampe Gras som er yderst til højre (4150 ,-) – jeg tror dog at den er en anelse for stor til soveværelset, men tog den med da den klart er min favorit og jeg uden tvivl godt kunne finde en anden plads til den. Den vil næsten ikke komme til sin ret på den lille væg i soveværelset.

Yderst tv. er det lampen Tolomeo fra Artemide (1495 ,-) Den har jeg længe haft et godt øje til og den er smuk i al sin enkelhed. Prisen er også ok og noget billigere end førstnævnte. Det er nok den der står øverst på listen hos mig.

De to nederste er begge fra Ellos (749 ,-/999 ,-) Fine lamper også synes jeg – til en lidt billigere pris. Dog er de ikke så billige at man skal gå på kompromis hvis det er Tolomeoen man drømmer om. Men tit er der altså en rabatkode til Ellos på 40%  man kan benytte sig af, og så får begge lamper en fornuftig pris.

Hvad ville i vælge?

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Ane

    Jeg ville vælge den nederst til venstre. Den er så fin og syner mindre end de andre. Perfekt til soveværelset.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrifter på kanelsnurrer, mandelkrokant samt dadelkugler