Den smukkeste foldemadras

Sponsoret video – husk nu at lege!

Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive lidt om ovenstående film sagde jeg ja med det samme. Filmen omhandler børns leg og om hvordan der er sket en adfærdsændring gennem de sidste ti år. Tidligere var børn mere aktive og udendørs aktiviter blev vægtet højt. På baggrund af at udviklingen af tablets sker hurtigere end jeg kan nå at bage en gang julesmåkager, pacificeres en stor del af børn af IPads og andre tablets op til flere timer dagligt. Som filmen viser sidder mange børn passivt med blanke øjne foran skærmen mens mor og far laver noget andet.

Indrømmet så fik jeg et sug i maven da jeg så den første del af filmen og en snert af dårlig samvittighed. Herhjemme er begge børn ivrige brugere af ipads og måske skulle brugen minimeres en smule. Jeg vil dog sige at vi har kontrol over brugen og begge børn er både aktive og kreative i det daglige også. Det er med at finde en god balance som giver den rette mave fornemmelse.

Det er vigtigt at huske på, at børn (ja også os voksne) har brug for at være fysisk aktive hver dag! Brug for at bevæge kroppen, få noget ilt til hjernen og ny energi ind.

Børn har også godt af at kede sig engang i mellem. Det er ikke farligt. Tværtimod. Det giver fantasien frit spil og ofte finder børn på sjove lege når de får lov til at tænke selv. Selvfølgelig ved jeg godt at det ikke gælder for alle børn – jeg har selv en herhjemme som skal sættes igang med mindre det er fysisk udfoldelse udenfor. Men for de fleste er det sundt at få følelsen af kedsomhed ind under huden engang i mellem 🙂

Filmen er lavet af Duracell i samarbejde med kunstneren Robbie Cooper og indlægget bringes her i samarbejde med Duracell.

 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste foldemadras