Lækkert sengetøj fra By Nord - til god pris!

Tid til pakkekaldender – nem og billig DIY

Så er det snart tid til pakkekaldender igen. Jeg glæder mig helt vildt. Elsker den tid på året – er dog ved at stresse liiiidt da jeg kun har købt ca. 5 gaver – men jeg planlægger en tur til København næste uge og der plejer jeg at gå amok i Søstrene Grene 😉

Efter at jeg har set den film jeg vil vise jer om lidt, fortryder jeg faktisk lidt de julekalendere jeg allerede har købt…

For første gang i år, skal ungerne have en kaldender som er “færdiglavet” fra start. Alle andre år har de haft en julesok, hvor det var Nissen der kom med gaverne… I år prøver vi noget nyt, inden Harald han opdager at Nissen er mor 😉

Prøv lige at se denne virkelig fine kaldender Søstrene Grene har lavet i filmen nedenfor. Enkel, billig og overskuelig. Filmen viser hvordan du skal gøre og det ser så overkommeligt ud at selv en med ti tommelfingere kan klare det vil jeg mene 😉 Tror faktisk jeg kopierer idéen og laver sådan et fint træ i alrummet – dog uden gaver. Eller måske skulle det være en med gaver til mor… Hint til farmand 😉

 

Indlægget er sponsoreret

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Det ser godt nok fint ud!! Tror dog ikke, at den 3-årige herhjemme vil kunne lade den hænge! Jeg er snart i mål med alle pakkerne – syntes dog det har været svært at finde noget, der A) ikke er noget plastic l*** B) ikke ender med at koste en bondegård og C) er noget der giver mening for en på 3 år. Nu må vi se om han fatter konceptet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert sengetøj fra By Nord - til god pris!