Fine spejle fra Elements Optimal - perfekt til børneværelset

3. Gang er lykkens gang…

image

Et lille pip herfra. Undskyld stilheden – jeg har været væk fra bloggen lidt over en uge og det var ikke med min egen gode vilje.

Jeg har flere indlæg i ærmet, som skulle have været udgivet og jeg beklager både overfor jer læsere som måske har lagt mærke til stilheden og til de samarbejdspartnere som savner deres indlæg.

Først tak til alle jer som har skrevet søde kommentarer på Instagram <3

Lørdag ved midnatstid fik jeg pludselig voldsomme smerter i maven og Kim måtte ringe efter en ambulance. Det føltes på samme måde som efter den første operation, hvor de måtte genoperere pga. blod i maven.

Endnu engang måtte min kære mand se sin kone i smertehelvede og endnu engang måtte vores dejlige børn undvære deres mor. Værst af alt havde Gro fødselsdag om søndagen og måtte undvære sin mor – men det er et helt indlæg for sig.

Held i uheld var min mor overnattende hos min Gudmor og de kom kort efter ambulancen var kørt afsted med mig, så Kim kunne være ved min side.

Første antagelse var at en ny blødning var løs i maven, men efter hurtige blodprøver viste de at mine hæmoglobintal var normale. Derefter nye prøver, alt imens jeg havde sindssygt ondt. Jeg er ikke sart med smerter, men det her gjorde temmelig ondt.

Søndag formiddag besluttede de både at CT scanne, ultralydsscanne for derefter at beslutte at jeg igen – nu for 3. gang –  skulle under kniven. Af sti afsted til operationsstuen, hvor min stakkels snart gråhårede mand, bekymret kunne sige farvel endnu engang.

Der var opstået noget betændelse i maven i det område hvor de syede under 2. operation samt en cyste på 4 cm sad på æggestokken tæt ved. De fjernede betændelsen men lod cysten sidde af hensyn til risiko for mere betændelse.

Blev kørt tilbage til gynækologiskafdeling hvor jeg også lå sidst og blikket i sygeplejerskernes øjne, sagde næsten alt. Hverken de eller jeg selv havde regnet med at jeg skulle komme tilbage. Havde ligesom været igennem nok.

De efterfølgende dage får jeg antibiotika mod betændelse i drop og er nu kommet over på pilleform så jeg endelig er hjemme igen.

Jeg har ubeskrivelige smerter. Både i mine sår som de igen måtte skære op men også i bryst og ryg. Jeg måtte lige afsted til hospitalet igen, da jeg fik vejrtrækningsbesvær samt voldsomme jag og konstante smerter i bryst/ryg. De mener jeg har nerver i klemme da jeg lå i fosterstilling i ambulancen samt første døgn på hospitalet. Jeg kan ikke rigtig strække ud pga maven og sårene og tåler ikke mere smertestillende. Så håber bare at det snart går i sig selv. Det er ulideligt!

Ved godt at jeg har snakket meget om mine operationer efterhånden, og beklager overfor jer der synes det er irriterende  – men det har været vigtigt for mig i min bearbejdelse af det. Det er hårdt at blive opereret tre gange indenfor så kort tid og min krop reagerer voldsomt på narkose. Psykisk er det rigtig hårdt med børnene, især når man har sensitive af slagsen. Min dejlige mand kan næsten ikke rumme mere og nu beder vi bare til at 2015 bringer noget godt med sig. Please.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

16 kommentarer

 • Karina

  Kender dig ikke, men dit sygdoms forløb og dit smertehelvede rør mig dybt.

  Jeg håber snart du kommer på toppen igen, og bliver frisk, føler virkelig med dig.
  Sender dig en masse tanker og håber det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak det var sødt skrevet 🙂
   Håber også jeg hurtigt er på banen igen.
   Rigtig glædelig jul til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har ikke været med hele vejen, så kender ikke til hele dit sygdomsforløb men det lyder meget ubehageligt!

  Synes dog du lader til at klare det flot – i hvert fald det vi ser.

  Rigtig god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak 🙂
   Rigtig glædelig jul til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, ønsker dig god bedring og håber du kommer ovenpå snart. Jeg har selv været igennem samme tur, godt nok med mave/tarm operationer. Men blev også sendt hjem med ulidelige smerter – og det viste sig altså der stadig var en byld / hul direkte fra Tarm ind i bughulen. Min erfaring siger at hvis du har ulideligt ondt, så skal du altså få det dobbelt tjekket – for hvis de har fjernet det hele, så bør det ikke gøre så ondt 🙁 fik selv åbnet et 20cm ar på maven 3 gange på 3 uger, også selvom de åbnede så mange gange gjorde såret ikke så ondt. Ved godt det sikkert ikke hjælper så meget, men det er altså med at være på nakken af sygehus væsenet, for de har det med at overse ting. Rigtig god jul i hvertfald <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak for din kommentar:)
   Puha, det lyder da til at du også har taget din tørn… Jeg synes det går en anelse bedre, så nu venter jeg lige og ser hvad kontrolscanningen d. 22 siger 🙂

   Rigtig glædelig jul til dig også:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Puha sikke en omgang!!! Er glad for min fjernelse af livmoder og operation er forløbet fredligere. Håber du hurtigt kommer dig igen. Mange tanker ti dig og familien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For pokker hvor skal du meget igennem 🙁 jeg håber virkelig at 2015 bliver et godt år for jer og især for dit helbred! Stort kram og mange tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak 🙂 Jeg satser også på at 2015 er årer for os 🙂
   Rigtig glædelig jul til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Jeg er glad for du deler. Fik selv min livmoder fjernet i starten af november pga arvæv/knuder… Har 7-9-13 ikke oplevet komplikationer og kan kun føle med dig. Pissehårdt med narkose og det gør ikke noget godt for kroppen efterfølgende. Håber du får en god jul med din familie og at 2015 bliver meget bedre for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak søde Louise.
   Sikke nogle vi er var… Dejligt at høre så dit er lidt mere vellykket 🙂
   Rigtig glædelig jul til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hvor dit indlæg berører mig. Det lyder så hårdt og ubeskriveligt smertefuldt både fysisk og psykisk. Får helt tårer i øjnene, sygdom er virkelig noget lort. ALT det bedste til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Lisbeth.
   Tak for din søde kommentar. Det har været og er stadig hård kost ja – men satser på at det kun kan gå fremad…
   Rigtig god jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh søde Maria, hvor lyder det forfærdeligt, og hvor har du været meget igennem. Jeg kan slet ikke forestille mig hvor slemt det må være for både dig selv og din familie. Jeg håber I får en dejlig og fredelig jul, og at 2015 bliver året uden smerte og sygdom. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusin tak søde Anita. Det blev i hvert fald ikke lige den jul jeg havde drømt om. Ikke engang en pebernød har vi fået trillet 🙁 Men krydser fingre for at vi kan give den gas næste år 🙂
   God jul til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine spejle fra Elements Optimal - perfekt til børneværelset