Lækkerier fra Basic Apparel

Har du styr på de sidste julegaver?

imageEllers læs med her 🙂 Kender i Downtown? Tilbuddenes mekka – hvem vil ikke gerne have lækre tilbud på alt fra rejser, oplevelser, wellness og gourmetmiddage tikkende ind i sin mailboks? En krejler som mig der ELSKER at spare penge siger da ikke nej 😉

Nu har Downtown også lanceret Downtown PLUS, hvor du nu finder lækre designerbrands med op til 50% rabat!

Lige nu kan du vinde 3000 kr som prikken over i’et ved blot at tilmelde dig Downtowns nyhedsmail. Så kan du selv sidde og vælge og vrage i de forskellige tilbud og være først om at få tip om nogle af de super gode rabatter – der er nemlig et begrænset antal, så det er med at være hurtigst ude! Jeg missede selv et lækkert spejl jeg havde udset mig forrige uge – blot fordi jeg var for langsom!

imageHvad med en lækker nytårsmenu til kun 199 -, pr. pers. Så i slipper for at skulle i køkkenet? Eller som på indlæggets første billede en spansk tapasmenu til dagen derpå måske?

image

Hvis du mangler julegaver er der også hjælp af hente. En spansk fodboldoplevelse til manden, fine negle til konen, veninden eller søsteren, wellnessophold til den fælles julegave og selvfølgelig lækre mærkevarer til halv pris!

image

Skynd dig at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Downtown  her så du kan være med i konkurrencen om de 3000 ,- at shoppe for – og derefter klikke dig videre ind i tilbuddenes mekka og måske få styr på de sidste gaver 🙂

Læs konkurrencebetingelserne her

Indlægget er sponsoreret

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra Basic Apparel