3. Gang er lykkens gang...

Julegaveshopping med gode priser

image Jeg har slet slet ikke styr på julegaverne endnu. Havde regnet med at jeg havde god tid, men pludselig blev gulvtæppet hevet væk under mig. Jeg har siddet og kigget lidt rundt og Pixizoo, som jeg før har handlet ved, har virkelig et bredt udvalg og gode priser på mange af tingene.

De har de populære LEGO opbevaringskasser som vi ELSKER og det lækre brand by KlipKlap – den lille stol er bare for cute. Wheely bugs har de også – endda nogle af dem med 39% rabat! Vi elskede vores da ungerne var små og kørte ræs!

De über coole EGG cykelhjelme har de også i shoppen og hvis du køber hjelmen giver de 20% på tilbehøret dertil 🙂

Det smukke legekøkken fra Sebra ville jeg elske at udskifte Gros det gamle med ligesom strutskørtet fra Molo ville falde i god jord herhjemme.

Pixizoo har fri fragt og bytter julegaver indtil 30. Januar 2015.

Derudover har de lækkert legemad i træ og mine favoritter er på collagen herunder. Gro elsker virkelig sit legekøkken og legemad. Hun laver temmelig meget mad på værelset til både dukker, bamser og os 😉imageIndlægget bringes i samarbejde med Pixizoo 

image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Gang er lykkens gang...