Julegaveshopping med gode priser

Lækkerier fra Basic Apparel

image image

Når jeg modtager en lækker pakke fra en af mine favoritshops måtte jeg give det et forsøg med at komme ud af sengen kort 🙂 Da jeg pga. operationen har udsigt til at tilbringe juleaften på langs og i blødt tøj (pga sårene), havde jeg bestilt lidt lækkert blødt tøj til mig selv samt lidt (fine) julegaver. Efter 1. Operation købte jeg et lækkert sæt fra Soft Gallery og denne gang blev det et sæt fra Camillas skønne shop Little Columbine.

Tøjet er fra mærket Basic Apparel og jeg er virkelig imponeret! Blødt, lækkert og smukt. Bær dog over med billederne, som er i dårlig kvalitet. Dels pga at min telefon er ved at afgå ved døden, men jeg er heller ikke lige helt fit for fight 😉

Men jeg ved fra mig selv, at det er rart at se tøjet på, fremfor blot et modelbillede. Jeg har en str. small på i det hele og må sige at det, som Camilla også oplyste, er lidt til den lille side. Heldigvis  kunne jeg lige skrue mine muskuløse ben ned i bukserne efter en uge i sengen 😉 Bluserne passer perfekt!

Jeg havde egentlig kun bestilt det grå sæt, men sørme om der ikke lå en ekstra gave i pakken. Camilla havde vedlagt et sødt kort med god bedring og så den smukke pudderfarvede sweat. Jeg blev simpelthen så glad og rørt. Tænk at nogen kan tænke sådan – og så til lille mig. Jeg blev simpelthen så varm indeni og Camilla du har virkelig et stort hjerte. Tusind tak!

Jeg vil gerne understrege at jeg ikke skriver dette indlæg efter aftale med Camilla men dels fordi jeg synes at i skulle kende til det lækre brand, men også fordi jeg synes at Camilla fortjener lidt ros. Både for sin fine shop men også for sin skønne personlighed.

image image image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveshopping med gode priser