Little Columbine

Så blev det december!

imageGlædelig 1. december!

Håber i har haft en dejlig en af slagsen indtil videre 🙂 Jeg glæder mig til årets hyggeligste måned med ungerne. En måned hvor hygge og samværet er i højsædet. Vi skal klippe og klistre, bage, synge julesange og se julekalender til den store guldmedalje.

I år har jeg for første gang ikke bundet en afventskrans. Vi har jo fået en lille kattekilling – ham har i tilgode at se – og han er i ALT for tiden 😉 Så efter min Milk lampe måtte lade livet forleden, turde jeg ikke løbe an på en krans som fristede for meget… Så det blev til en Kubus i enkel juleforklædning med ekstra lange lys. Desværre kunne jeg ikke finde sådan nogle smukke lys som inspirerende @birklykke viste på Instagram.

Lærkegrene er en stor del af min julepynt og jeg har fundet nogle smukke store grene i år. Håber at få dem sat op i morgen og krydser fingre for at missen kan lade dem være…
image

Årets kalenderlys er fra By Nord. Jeg MÅTTE eje det da jeg så det første gang. Det er lige mig! Her er det sat i en grå marmorstage fra Søstrene Grene som passede perfekt!

image

I år har ungerne fået en pakkekaldender. De plejer at få en gave fra Nissen hver morgen i deres sok – men jeg kan mærke at Harald er lige på grænsen til at tro på det. Sidste år hoppede han både på nissedøren og gaverne i sokken. Så hellere stoppe mens legen er god. Nogle børn i hans klasse tror bestemt ikke på den slags og det er lidt synd at de ødelægger det for de andre.

Så jeg har købt to stk. huse fra Ferm Living. Måske burde jeg bare have brugt de fine broderede både Kim og jeg har fra vores barndom, men havde altså en drøm om at prøve disse…

Ungernes øjne var så store som thekopper i morges, så de 3 timer jeg brugte på indpakning samt klargøring i aftes, var det hele værd 😉
image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Columbine