Forår på budget

Smukke nyheder fra Cam Cam

imageimage image image imageIngen af jer kan være i tvivl om, at jeg ELSKER CamCams smukke univers!

Vi er storforbrugere af sengetøjet herhjemme og har også måtte storshoppe både sengerand, bløde stofbleer og babysengetøj til min søster da min lille dejlige niece kom til verdenen. Øv at jeg ikke selv får mulighed for at putte en buttet blød baby i sengetøjet eller pusle den på de nye fine puslepudebetræk som kommer i handlen nu.

Tiden var bare (pastelløs) en anden da mine var babyer…

Anyways –  tilbage til nyhederne. For SUK Sara kommer jo lige netop med det jeg efterspurgte i sensommeren: dukkesengetøj! Hold fast hvor er det smukt. Sættet består af dyne og pude og se den smukke detalje med sløjfer på dynen. Det kommer i de samme farver som junior og voksen sengetøjet, så der vil være mulighed for at matche. Så cute. Dukke sengetøjet kommer online i uge 8-9 men du kan allerede nu forudbestille det hos Cam Cam og da det har en virkelig fin pris (150 ,-) tror jeg det går stærkt! Gro skal i hvertfald eje et sæt – eller to…

En anden musthave nyhed her i foråret er de smukke quiltede baby og junior tæpper. Jeg har allerede planlagt at det grå babyæppe skal bo i Gros nye fine tipi som hun fik i julegave og drømmer så om et nude/rosafarvet i juniorstr. som sengetæppe til hende eller som et hyggetæppe i sofaen.

Jeg spår tæpperne til at blive vældigt populære – de er lige hvad der har manglet på markedet hvis du spørger mig.

Ydermere kommer der som nævnt før puslehynder men også suttesnore, flagvimpler og fint vægpynt er at finde i kollektionen.

Jeg ved at Camilla fra en af mine yndlingsshops Little Columbine også får nogle af de lækre nyheder i shoppen og de forventes at lande i uge 8-9 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår på budget