Når chokolade og Neflix er ens bedste venner...

Vitrineskab

imageimageSkabene er fra Oliver Furniture

Vi (læs: mest jeg) drømmer om et vitrineskab herhjemme. Vi har før haft et – det var dengang i min hvide/romantiske/afskalledemøbler/svenskeridyl periode – nu ønsker vi et mere enkelt design. Vi er lidt i krise over stuen herhjemme – eller jeg er. Kim kan godt se at den ikke fungerer optimalt nu og slet ikke er hyggelig og funktionel – men han kan sagtens leve med den og det er slet ikke et irritationsmoment som det er for mig.

Jeg er træt af vores Mistralmøbler. Det er jo pæne møbler, der er slet ikke noget der, jeg trænger bare til noget andet. Vi har haft mange ting oppe at vende – alt fra en hjemmegjort reol, Stringsystem, Jem&Fix som hos Harald, bogkasser i træ og nu en vitrine.

Vitrinen kan dog stå to steder nemlig stuen og køkkenalrum. Hvis den skal stå i alrummet skal vores skænk fra Mistral væk og den er jeg faktisk ok tilfreds med. Der skal bare lige noget på væggen ovenover og et nyt mørkere spisebord (drømmer om at bygge et rustikt til sommer) vil passe pænt til den hvide skænk. Omvendt ville et stort vitrineskab også være smukt derude og bryde de hvide rammer.

Dog tror jeg at det er i stuen det ville passe bedst – det er alligevel bogopvevaring vi vil bruge det mest til. Drømmer om at stille det langs væggen ved vinduerne og fylde det med smukt keramik, bøger, nips og spil. Det ville give en god kontrast til det store lyse rum – det mangler lidt fylde og hygge.

Jeg er vild med det sorte og Kim det grå – dog er det lidt for dyrt lige nu men drømme kan man jo altid…

Hvad synes i?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

5 kommentarer

 • Snowdrops

  Kan klart anbefale det sorte! Det har struktur idet det er i ask, mens det grå er i birk fuldstændig uden struktur. Det gjorde udslaget herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak for input 🙂 Det er bare såååå dyrt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Do you know if it is possible to purchase a circular dining room table that can seat twelve people?
  For a long time I’ve been surfing on the web however I can not seem to find
  any others than very small dining tables

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster har det sorte, og hun er virkelig glad for det! 🙂
  Jeg går selv og drømmer om et stort House Doctor vitrineskab. Drømme skal der jo være plads til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Ih hvor er hun heldig! Jeg drømmer stadig 😉 Dem fra House Doctor er også virkelig fede! Dem har jeg også luret på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når chokolade og Neflix er ens bedste venner...