Ferm Living forårs favoritter

Nye briller til manden + konkurrence

imageFor et stykke tid siden, midt i sygdom og kaos, fik jeg en mail fra søde Tina fra Foof. Hun havde set at min bedre halvdel brugte briller og ville høre om han måske havde lyst til at prøve et par fra Foof. Ydermere trængte han måske til lidt forkælelse midt i alt elendigheden og en sjælden gang var det ham der kom i fokus og ikke mig, som blogger.

Det skal siges at han rigtig gerne ville prøve brillerne fra Foof  – men var noget betænkelig ved at skulle lade sig udstille her på bloggen. Men han slugte kamelen og her er min søde og tålmodige mand så 🙂

image

Hele konceptet med at få 5 par prøvebriller – selvfølgelig efter eget valg – dumpende ned i postkassen, tiltalte os meget. I en travl (og på det tidspunkt hektisk) hverdag, var det virkelig smart at vi sammen kunne sidde online efter ungerne var puttet og tjekke brillerne ud. Derefter så udvælge dem vi begge troede passede ham bedst og så bare vente på at Tina sendte dem med posten – kvit og frit. Du kan nemlig altid prøve 5 par briller derhjemme helt gratis.

Vi havde valgt nogle forskellige typer af briller nu vi havde muligheden. Deriblandt de mere sikre – som vi også endte med at vælge – men også nogle lidt mere vovede. Bla. disse som jeg synes er vildt smarte men de var bare ikke gode til manden. Udvalget er stort både til mænd og kvinder, så der er lidt for enhver smag.

Jeg har også selv fundet et par som jeg synes er ret coole, men jeg bruger jo ikke briller. Måske jeg skulle overveje en solbrille – det fører de nemlig også hos Foof – både med og uden styrke. Det er jo snart tid (forhåbentlig) til at den skarpe forårssol bryder igennem den grågrumsede himmel og så er solbriller altså uundværlige – jeg har luret lidt på disse 🙂

Den model min mand har på hedder Afflec og fås i flere farver.

KONKURRENCE 

Jeg har fået lov til at udlodde to stk. gavekort a 500 ,- til Foof.dk – måske du selv eller din bedre halvdel er på udkig efter nye briller eller måske du mangler et par solbriller til den kommende sæson?

Nu har to af jer – mine søde læsere – muligheden for at vinde ovenstående. Alt hvad i skal gøre er at skrive i kommentarfeltet hvem der skal forkæles og med hvad 🙂

Det er ikke et krav at du følger mig på Bloglovin, men jeg vil blive glad!

Jeg trækker de to heldige vindere mandag d. 9/2-2015

———————————————————————————–

KONKURRENCEN ER SLUT

De to vindere blev:

Kasper Jensen og Jane – i har fået en mail 🙂

Stort tillykke og tak til jer der deltog

image

Indlægget bringes i samarbejde med Foof

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

83 kommentarer

 • Dilara

  Jeg ville helt sikkert overraske manden min med et gavekort til Foof, da han lige er blevet testet til at have så dårlige øjne, at han muligvis ikke vil kan få fornyet sit kørekort om 10 år; hvilket han er meget nedtrykt over. Da økonomien er knap og han har brug for et par briller ville jeg gerne kunne opmuntre ham med et gavekort på 500 kr, så han kan få nogle lækre briller i stedet for et par grimme og billige – som han ikke bryder sig om, men nødt til pga økonomien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Kolding Kristensen

  Ja tak jeg vil meget gerne vinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette Kolding Kristensen

   Hov der er vidst røget lidt af min kommentar.. Jeg vil gerne vinde fordi jeg går med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  jeg ville forkæle mig selv. Mine briller har den forkerte styrke fordi de andre (nyere) gik i to. Det ville være luksus at se igen.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg trænger til nye solbriller. Har de sidste par år kørt stilen med billige solbriller fra h&m pga små nysgerrige pilfingre – ny må det altså være på tide med et par ordentlige solbriller til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Er lige begyndt at bruge briller og forsøger stadig at vænne mig til spejlbilledet og til fornemmelsen af at bære briller. Jeg får dem lagt alle steder og glemmer at tage dem på om morgenen. Hvis jeg vinder vil jeg bestille solbriller og er ekstra sæt briller så jeg altid kan finde et par

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Jeg kunne virkelig godt bruge et par nye solbriller med styrke, da jeg var så dum, at glemme mit sidste par om bord på et fly 🙁 Æv, så indtil der bliver hul i økonomien, må jeg klare mig med et par billige supermarkedssolbriller uden styrke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  jeg ville forkæle mig selv med et par nye læsebriller – de sidste maaaange år har jeg brugt dem fra Tiger, så jeg kunne godt bruge noget kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil give gavekortet til min mand som trænger til nye briller efter at vores 1,5 årige søn har haft lidt for godt fast ved hans nuværende briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Det skal min dejlige kæreste da have.. hans briller er nemlig blevet skæve, efter han kom til at sætte sig på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Foof har godt nok mange rigtig flotte brillestel, jeg kunne ønske mig til manden min, Tyler Havana brun/crystal, jeg tror de ville hjælpe på hans syn og stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Åh, foof er et virkelig fint koncept. Jeg har haft lyst til at prøve det, men efter en lang periode med briller, fik jeg lyst til at få linser igen. Min øjne BLIR bare så trætte, så det ku’ være RIGTIG fint med et brillesupplement. Jeg er dødvild med de runde styles, de har. Jeg plejer altid at gå med store firkantede hinkesten – lidt afveksling til mig, dene eneste brillebruger i familien i øvrigt, ville være DEJLIGT! 😀 God dag!

  Kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vores prøv-hjemme koncept, og endte med netop den brille. Hvordan de klæder ham kan du se i indlægget her, hvor du også kan være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg selv vil forkæles med nogle nye briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min kæreste købte faktisk et par super flotte briller fra Foof for et års tid siden, men han har desværre smidt dem væk, og har siden da ikke brugt briller, som han ellers bør. Derfor vil jeg forkæle ham med et gavekort, så han kan blive udstyret med et par nye, flotte briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville helt sikkert forkæle min kæreste med nye briller.

  Det er grimme, og han trænger virkelig til nogle nye. Han har endda selv snakket om, at få den skiftet ud, så det her ville jo være den perfekte lejlighed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Jeg vil så gerne have nogle solbriller med styrke, så jeg håber på det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg vil tillade mig at forkæle mig selv med et par nye briller. Bliver i løbet af februar mor til barn nr. 2 og ville elske at give mig selv et par nye briller i barselsgave – og måske endda også et helt nyt look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Min kæreste bruger briller, og det vil derfor være super skønt at kunne forkæle ham med et gavekort. Han har ikke været så god til at passe på sit nuværende par, så han kunne virkelig godt trænge til et par nye. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Som studerende er det svært at få råd til et par ordentlige læsebriller, så det er mit største ønske, da synet er rigtig dårligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  min far eller min mor skal have et par nye briller:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at vinde denne konkurrence, da jeg bruger linser, men mangler et par briller til når jeg om natten skal op til et grædende barn eller de tidlige morgener med tegnefilm på tv, hvor øjnene ikke er “friske” nok til at få linser i.

  Tak for en god blog og fint indblik i din hverdag (følger også med på Instagram)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Helt sikkert min søde kæreste! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min far trænger til briller. Så det skulle helt sikkert være til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh yes! Jeg skal nemlig have købt et par briller til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIna Hauris

  Jeg vil uden tvivl forkæle min søde mor, som altid er der for mig, når jeg har brug for det. Det vil være helt fantastisk endelig at kunne give hende noget tilbage. Er sikker på, at hun vil bruge gavekortet på et par nye og smart solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  foof er et fantastisk koncept! Jeg vil meget gerne være med og jeg ved allerede hvilken brille jeg ville vælge hvis jeg er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh, jeg er så ustyrligt glad for mine briller fra foof. Har to par liggende herhjemme – og måske der skal suppleres med et par solbriller også? Det er i hvert fald hvad jeg ville bruge gavekortet på, hvis jeg skulle gå hen og vinde. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg tror jeg ville forkæle mig selv med et par solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sørensen

  Ja tak til nye solbriller med styrke i 🙂 , det har jeg ikke haft i mange år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åhhh ja, det vil være en kærkommen lejlighed til at få et par nye briller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Min lillesøster skal have et par solbriller til den skarpe vintersol da hun har meget sarte øjne. En øjnsygdom som hun blev født med som gør at der ikke skal meget til før hu bliver blindet. Hun går dagligt med solbriller men kun med de billigste fra tier, og de klæder hende virkelig ikke. Hun savner et par ordenlige kvalitetsstel og smart design!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Sikke en lækker konkurrence. Tak for den mulighed 🙂

  Jeg ville vildt gerne vinde det til min mor og jeg. Min mor er virkelig en powerwoman af dimensioner, som jeg dagligt inspireres af. Hun fortjener af alle lidt forkælelse! Nye briller ville være den perfekte gave til hende, da hun netop har snakket om snart at skulle investere i et par nye briller. Det er lige før, at vi skulle få et par ens mor-datter-briller bare for hyggens skyld 😉

  Krydsede fingre og de bedste hilsner,
  Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg ville være så fræk at forkæle mig selv. Ville elske at have et par at skifte med – er nemlig ny brillebærer og har kun et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Linnet

  Jeg mangler virkelig solbriller til foråret og synes simpelthen foof har nogle vildt fede. Jeg har briller fra foof i forvejen som jeg er meget glad for. Fedt koncept og fede briller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin blog! Godt at foof lige kunne anbefale den 😉
  Jeg ville forkæle mig selv, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har selv deres Tyler-model og elsker den! Jeg har længe savlet over deres Hawn, så det ville nok være dem, den faldt på, hvis de ellers klæder mit ansigt 🙂

  KH
  Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Det skal min kæreste – han er så sød og fortjener det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Vil helt klart forkæle min mand med et par solbriller, da han kom til at sætte sig på de gamle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Lækker give-away! 🙂
  Jeg krydser og håber heldet er med mig denne gang. Jeg kunne virkelig godt bruge et par nye briller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Jeg vil gerne forkæle mig selv med solbriller. Det er alt for længe for mange år siden, at jeg har haft andet en billige grimme solbriller.

  Følger naturligvis på bloglovin’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Mine yndlingssolbriller er pist væk, så hvis jeg er den heldige vinder går gavekortet til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil faktisk være lidt egoistisk og forkæle mig selv denne gang. Højst sandsynligt med et par nye solbriller 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min kære farmor ville blive ellevild (og måske 30 år yngre) over sådan et par briller! Foof laver så flotte stel i tidsløst design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  åh det skulle være mig selv… trænger til et par nye briller :;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Læse eller solbriller til min kæreste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Mine elskede solbriller (som jeg fik i studentergave!) blev STJÅLET sidste sommer, så jeg har virkelig brug for et par nye, som et plaster på såret. Krydser fingre! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marita

  Hvis de havde børnebriller, ville jeg have have købt briller til min søn – men jeg ville i stedet forkæle mig selv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  det må være mig selv, trænger så meget til briller, men har ikke lige haft finanserne til det, så håber at jeg kan være heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sidste sommer fik jeg et par flotte solbriller af min kæreste, men han har ikke selv nogen solbriller. Derfor skal gavekortet gå til min kæreste, så vi begge kan have solbriller på på vores barnevognsgåture i foråret, hvor vi skal trille rundt med vores førstefødte, der kommer meget snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Haahr

  Jeg vil gerne forkæle min bedstemor! Hun klager hele tiden over, at hendes briller sidder dårligt, men hun har aldrig fået gjort noget ved det. Så det ville da være lækkert at kunne overraske hende med et gavekort til et par nye briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Da jeg de sidste 7-8 år primært har gået med mine kontaktlinser er mine nuværende briller ikke brugbare grundet forkert styrke. Derfor kunne jeg et par nye briller være et oplagt mulighed for at få brillerne på igen og så er jeg helt tosset med modellen “Ewing” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Mig selv. 🙂 vil gerne have nye briller med styrke i. Er helt ikk tilfreds med dem jeg har fra Louis Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville forkæle mig selv med et par nye briller, så jeg har et supplement til kontaktlinserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal selv forkæles,skla have mine første briller,så det ville være dejligt med et lille tilskud til dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Min datter satte sig på mine solbriller her i sen sommeren så jeg skal ud at finde nogle nye, kunne være dejligt med et gavekort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop fundet ud af, at jeg skal til at bruge briller! jeg kan ikke se langt mere, så jeg vil gerne forkæle mig selv med et par biller – der er nemlig et par stykker hos foof, som jeg er lun på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Uhh jeg ville gerne vinde de smarte briller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  uh, jeg har allerede et par briller derfra, men de er så flotte og lækre, at jeg ønsker mig et par mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvforkælelse!!!! Mine udtjente briller trænger til at gå på pension, så jeg ville da enormt gerne forkæles med nye ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Efter at have sparet helt vildt de seneste 2 år for, at jeg kunne færdiggøre min kandidat kunne jeg virkelig godt bruge den selvforkælelse et par nye briller vil være.
  Jeg ville virkelig gerne prøve disse.

  http://www.foof.dk/product/berry-sort-482/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Jeg trænger selv virkelig til nye briller. Det ville være fantastisk at vinde! Briller gør meget ved ens look og selvtillid, så jeg håber jeg kan være den heldige og få lidt hjælp til at få skiftet mine sorte markante briller ud, der var moderne for nogle år tilbage, med nogle smarte og lidt mere diskrete. God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil forkæle manden som også er den eneste der bruger briller her hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min veninde kunne godt bruge et par nye briller. Hun er nyuddannet og har snart været arbejdsløs i et år snart. Så hun fortjener at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Det vil jeg så gerne vinde – trænger selv til nye briller og har også en teenager som ku trænge synes han 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand må sidde over denne gang – han blev forkælet med et par Rayban, da han fyldte 40. Jeg selv derimod har aldrig haft en par solbriller, som jeg rigtig ku’ li’. Som i ALDRIG! Dem jeg har nu er fra Kvickly til 30 kr. Og de er som sådan fine nu, men stængerne er orange – ikke så fedt:/ Så jeg vil super gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kirkbye

  Åh jeg vil faktisk gerne forkæle mig selv denne gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger selv noget så grusomt til nye briller, så er gavekort til foof vil være lykken:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Jensen

  VIl rigtig gerne forkæle min bedre halvdel med et tilskud til et par solbriller med styrke. Hun skifter rundt fra det ene par fra det andet og har længe snakket om hun ønsker sig solbriller med styrke, så håber jeg kan få hjælp til at opfylde dette 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  dejlig konkurrence
  Jeg vil gerne forkæle min ekskæreste med et gavekort. Han betyder stadig rigtigt meget for mig men pga afstand blev vi nødt til at stoppe vores forhold. Han bruger læsebriller men nægter at gå til en optiker. Derfor vil jeg forære ham et gavekort så han kan få nogle flotte briller istedet for dem fra rema 1000 til en 50’er ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Min mand skal forkæles <3 ellers kunne jeg godt trænge til et par nye solbriller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg vil meget gerne forkæle mig selv med et briller, da jeg går med linser til hverdag, men ønsker et par briller til at skifte imellem linser og briller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helt bestemt overraske min mand med et gavekort til et par nye briller. Super smart koncept

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Gud hvor er de lækre.
  Hvis jeg er så heldig at vinde vil det blive en oplagt valentinsgave til min søde mand. Nu må det være hans tur til ekstra lækkerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hvis jeg er heldig, skal min mand have et par nye briller- det fortjener han:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil meget gerne vinde et par lækre briller! Har kigget på briller fra foof længe, og jeg synes, de er så fine!! xD Og timingen kunne ikke være bedre, eftersom mine billige briller fra kvickly lige er knækket… Jeg har vist brug for noget mere kvali 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg ønsker at forkæle mig selv 😉 Jeg har netop fået forøget min styrke fra lidt blind til endnu mere blind, og derfor skal jeg have nye briller, da jeg intet kan se med de gamle! Jeg har allerede udset mig et par Spears-briller, som er lige min stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Saaby

  Jeg ville forkæle mig selv! Min kære søn på halvandet har knækket den ene stang på mine briller, så nu sidder den fast med tape #lifewithkids.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg vil helt sikkert forkæle min mand. Han tabte sine solbriller med styrke ned i vandet i Fårup Sommerland sidste år, så han trænger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rosiak Vilandt

  Uhh, så ville jeg forkæle mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg trænger i den grad til et par nyde briller! Og har i et stykke tid haft kig på foof.dk, fordi deres koncept også tiltaler mig, men har ikke fået prøvet det endnu – det ville denne skønne præmie jo helt sikkert ændre på… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Primdahl

  Min søde, søde mor fortjener et par nye briller!
  På trods af ny erhvervet telefon kan hun stadig ikke se til at skrive en SMS, uden at skulle have telefonen ud i stærkt arm og brillerne tippet ned på næse….. Hendes syn har ændret sig så meget siden hun fik briller for fire år siden, at de slet ikke passer til hendes behov længere. Men det på trods, har hun ikke skiftet sine briller ud, da hun synes det er aaaaaalt for dyr en investering. Min mor har altid haft sine børn i første række og brugt alle sine penge på os og prioriterer stadig (selvom hendes “børn” nu er 16, 19 og 22) vores behov mil højere end sine egne! Det har jeg så kæmpe respekt for og nu synes jeg altså det er hendes tur til at blive forkælet, for det fortjener hun – mere end nogen anden 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Efter at have læst dit indlæg, endte jeg med at bestille 5 prøvebriller. Smart og nemt! Virkelig lækre briller. Og må indrømme at jeg har svært ved at tage dem af igen. Er blevet forelsket i en Winslet model.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferm Living forårs favoritter