Back to the 80's

Rudolph Sun – nu til børn

imageEn skøn nyhed fra Rudolph Care har set dagens lys!

Nu kan de små poder også smørres ind i den lækre solcreme og jeg glæder mig til at afprøve den på Harald og Gro. Jeg er stor fan af Rudolph Cares produkter, som jeg også har skrevet om før, og bruger dem ivrigt.

Sidste sommer kom Rudpolh Sun på markedet og det er virkelig en lækker solcreme. Jeg brugte ansigtsolcremen som dagcreme hele sidste sommer – ved godt at det var lidt fyfy da de anbefaler at den ligger ovenpå den alm. dagcreme – men det fungerede rigtig godt!

Den er let at smøre ud, fedter ikke og er lækker i konsistensen ligesom serien til resten af kroppen er. Håber at den til ungerne er ligeså lækker – men det modsatte ville være en stor overraskelse!

Selv skriver Rudolph Care om serien:

“Kids Sun Lotion er 100 % fri for parfume, men rig på lindrende agurkekstrakt, nærende rapsolie, beroligende kamille og kølende aloe vera. Kids Sun Lotion giver huden ro og tilfører den fugt, dit barn har brug for”

Kids serien fås med faktor 30 eller faktor 50 og fås lige her

 

image

 

Indlægget indeholder affiliatelinks 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to the 80's