Endnu et rabattip på 20%

#TGIF

imageÅhhh kære fredag endelig er du her!

Du har godt nok været savnet i ugens løb, for hold fast hvor har jeg travlt. Jeg er startet på et nyt kapitel i mit liv, som indebærer at jeg er afsted hver dag og først kommer hjem sidst på eftermiddagen når ungerne er hentet. Mere om det en anden dag 🙂

Men NU er det fredag og jeg glæææææder mig til weekend som et lille barn. I eftermiddag skal jeg mødes med min bedste veninde i storbyen for at kigge på butikker og blive fristet af alle forårsnyhederne som skriger efter os – senere skal vi ud at spise. Ved endnu ikke hvor,  men bare det at skulle ud er fantastisk! Det sker nemlig alt for sjældent for mit vedkommende!

I morgen tidlig (som i tidlig kl. 8 – Gaab!) skal jeg til frisøren for første gang i meget lang tid – endnu en ting at glæde sig til.

Ih en skøn fredag jeg går i møde!

Rigtig god fredag og weekend til jer 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et rabattip på 20%