#TGIF

Drømmen om drivhuset

59033000050_1_z

Billedet er lånt af Bilka, hvor drivhuset er fra

Jeg har i mange år haft en drøm. Drømmen om et lille fint orangeri i haven fyldt med duftende tomater, agurker og basilikum. Smukke sydlandske planter og et rustikt plantebord til alle mine forspirringer. Et fint lille bord, hvor vi kan nyde morgenmaden, en skøn sommermiddag og et køligt glas vin skal der også være plads til. Tænk at sidde en kølig forårsdag med avisen og en god kop the – eller en kold efterårsdag med masser af tæpper, varm kakao og en god bog. Argh bogen ville nok være et magasin i mit tilfælde hvis jeg skal være ærlig. Men det skal man heller ikke lade sig kimse af :o)

Jeg har en lille havenørd gemt i maven og hun vokser sig større og større for hvert år der går. I vores gamle hus havde jeg skønne blomsterbede og jeg savner dem meget. Men nu er det tid til at starte på ny og det er jo også dejligt. Jeg plantede allerede lidt sidste år, men nåede langt fra alt det jeg havde planlagt. Alt tid gik med at passe den nyanlagte græsplæne og at passe den nyplantede hæk. I år skal den have fuld skrue på stauder og sommerblomster! Jeg har allerede købt de fineste georgineknolde, det er altså den mest taknemmelige sommerblomst der findes! Hvis den dog bare duftede, havde den været endnu skønnere.

Ellers står den som vanligt på mine to yndlings sommerblomster Cosmos (stolt Kavalér) og Lathyrus (ærteblomster) i flere nuancer. Begge skal jeg igang med at forspirre så snart jeg har tid – det er så hyggeligt at have de spæde planter indendøre og se dem vokse dag for dag. Det er da livsbekræftigende – hvis man altså er til den slags!

Men drømmen om drivhuset er stor. Jeg håber dette år bliver sommeren hvor det måske flytter ind. Vi har pladsen til det her i vores nye have og jeg håber inderligt at jeg kan få overtalt finansministeren som mener at det godt kan vente til jeg ikke er på SU længere- kryds fingre ;o)

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Det er så fint det drivhus! Der er et forholdsvis stort drivhus i vores kommende kolonihave, og det skal helt klart indrettets med bord og stole indtil jeg forhåbentlig udvikler bare lidt grønne fingre 😉

    Det kan være jeg sal spørge dig til råds, når vi begynder at tænke på selve haven.

    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Åh tillykke Signe. Hvor skønt at det lykkedes for jer! Glæder mig til at se billeder 🙂 Haha ting tager tid – og et par krukker med fyld gør underværker 😉

      Du spørger bare – jeg elsker blomster og havenørderi 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TGIF