Lidt om travlhed, mellemørebetændelse og mortid

Forår = løbehjul

løbehjulLøbehjul her/ rulleskøjter her

Herhjemme betyder foråret at ungernes “udstyr” igen kan pakkes ud af skuret og parkeres sirligt i carporten til glæde for alle. Salt, sne og sjap er en dårlig kombi for både løbehjul og rulleskøjter – selvom ungerne savner dem i vintermånederne!

Vi har lovet Harald et nyt løbehjul. Han har ønsket sig et af de fede (læs: dyre) Trick løbehjul og vi har lovet ham det her til foråret. Han har klaret hele perioden med min indlæggelse, operationer osv SÅ flot, så det fortjener han. Spørgsmålet er bare hvilket man skal vælge? Har i nogle erfaringer i vil dele ud af? De har jo været populære et par år nu, så tænker at nogle er blevet testet bedre end andre…

Gro, den lille fis, skal selvfølgelig også være med på beatet og føler ikke at hun kan gå foråret imøde uden et par rulleskøjter ;o) Jeg ved at de i den SFO hun starter i til maj, har ret mange rulleskøjter og ungerne ELSKER dem. Derfor vil det nok være en smart idé at hun har prøvet det lidt hjemmefra…

Jeg har fundet lidt forskelligt frem, men som sagt, vil jeg rigtig gerne høre jeres erfaringer!

 Indlægget indeholder affliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om travlhed, mellemørebetændelse og mortid