Me time i smukke omgivelser

Mads Nørgaard kids

Mads NørgaardEt mærke til ungerne som jeg også er ret vild med er Mads Nørgaard. Vi kender alle Mads Nørgaard til os selv – de stribede klassikere har vi vist alle haft skruet os ned i på et tidpunkt ;o) Min mand bor i deres uld sweats og min konfirmationskjole var faktisk fra Mads Nørgaard…

Et klassisk mærke, som står for enkelt, stilrent og kvalitetsbevidst design.

Udover de klassiske striber til ungerne, er jeg især vild med deres nye t-shirt denne sommer. Cool, enkle og fede farver. Harald har fået den gule i gave og jeg elsker den! Han må eje den blå også med YEAH YEAH og et par af de andre også samt fede sweats – som faktisk er på tilbud netop nu.

Jeg er vild med deres termojakker – håber manden får købt sig en i år – men jeg overvejer virkelig om både Harald og Gro skal have en. Jeg er lidt hooked på den army farvede til H og den fine blå med mønster til Gro. De vil både kunne bruges som et termojakke, overgangsjakke, cardigan på lune dage og under sommerjakken når den er for kold. En stilsikker klassiker som går igen sæson efter sæson.

Hvad siger i – er i også til Mads Nørgaard til ungerne – eller holder i det for jer selv?:o)

Psssst! Der kommer en virkelig fed overtøjskollektion fra Mads Nørgaard til efteråret/vinteren – glæd jer! Det hele kommer selvfølgelig i shoppen her hos Liva Rosa.

Harald har fået den gule t-shirt i gave af Liva Rosa

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me time i smukke omgivelser