Tid til forårsfrakker

Påskeæg cravings

Påskeæg

Nicolas Vahé / Johan Bülow / Summerbird

Om en lille måned er det påske – ja du læste rigtigt! Tiden flyver afsted – jeg synes lige det har været jul! Men hvor bliver det skønt med nogle fridage – jeg er så heldig at KEA holder lukket hele uge 14, så der skal påskehygges for alle pengene. Trænger godt nok også til at komme helt ned i gear og kysse på ungerne og min bedre halvdel.

Jeg har allerede sikret mig noget af det smukkeste påskepynt i år – men mere om det i et andet indlæg da jeg lige skal have købt nogle skønne grene til at hænge det op på. Indlægget her byder istedet for mundvand én masse – jeg er så pokkers chokoladesulten for tiden, så hvorfor ikke lade det gå ud over jer ;o)

Jeg drømmer om at manden forkæler mig med et af ovenstående påskeæg – eller de er selvfølgelig altid velkomne allesammen! Spist det skal de nok blive. Jeg fik faktisk altid påskeæg af manden inden vi fik børn – ligesom jeg også tit fik blomster – hmm ved ikke lige hvad der er gået galt. Måske han læser med her og ender med at overdynge mig med chokolade den næste måneds tid??

Her er i hvertfald mine bud på nogle virkelig lækre og smukke påskeæg ano 2015, som netop har ramt butikkerne.

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • De er virkelig fine æggene fra Nicolas Vahé. Det er jo lige før pynten er mere tiltalende end selve chokoladen haha (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til forårsfrakker