Breaking bad - better late than never!

Tid til forårsfrakker

ForårsjakkerMini A Ture / Mini Rodini / Mads Nørgaard termo

Kalenderen meldte ud i går søndag at det officielt er forår og inden vi har set os om er det (forhåbentligt) lidt varmere temperaturer der strømmer ind over os. Vi fik en lille forsmag i lørdags hvor det virkelig var smukt vejr og det kriblede i mine havefingre!

Herhjemme længes vi virkelig efter foråret og trangen til at få sol på de blege vinterkinder og en mildere luft i ansigtet på cykelturen er blevet større – i hvertfald hos mig.

Glæder mig til smide huer, luffer, vinterstøvler og den varme vinterfrakke –  jeg glæder mig til gensynet med vores knager i entreen efter at de er druknet i overtøj! Er stor fan af den første tid efter vintermånederne hvor man pludselig er 10 min hurtigere ude af døren om morgenen fordi ungerne ikke skal pakkes ind som små michelinmænd i flyverdragter, huer og halstørklæder  – og sidst men ikke mindst til ikke at kampsvede fordi man selv står pakket ind fra top til tå og klar til afgang i institutionerne.

Ahh stik mig en let forårsfrakke og en par sneakers!

Ovenstående er mit bud på skønne forårsfrakker til ungerne dette forår – jeg har allerede sikret mig denne skønne Mini A Ture jakke hos søde Christina med den nyåbnede butik Minmorsbutik.dk til Harald og jeg tror at valget falder på denne skønhed til Gro.

Jeg har altid været stor fan af Mini A Tures overtøj og i år er ingen undtagelse. De nye smarte dunjakker frister til de kølige forårsmorgener og overvejer om en blå skal finde vejen hjem til Gro – hun elsker jo den farve ;o)

Har i allerede sikret jer forårsjakker til poderne? Jeg plejer faktisk at købe frem på udsalg – men fandt ikke rigtig nogle i sommers.

Jeg selv har jo forelsket mig i denne skønhed af en jakke som jeg viste jer tidligere – men medmindre jeg finder den på tilbud et sted, bliver det vist ved drømmene…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking bad - better late than never!