Soft Gallery lagersalg - start i dag kl. 12

10 ting du (måske) ikke vidste om mig

1506638_10202966988193070_1973447898_n

Billedet er fra en 80’er fest sidste år – elsker udklædningsfester i øvrigt…

Jeg synes det er meget hyggeligt når de bloggere jeg følger fortæller lidt sjove, anderledes eller bare helt almindelige facts om dem selv –  så det vil jeg prøve her. Så kan vi jo se om det falder helt til jorden 😉

1. Jeg har læst russisk og været i Rusland på sprogrejse i 3 uger i 2.g. Tog afsted blond og kom hjem meget rødhåret – Kim, som jeg lige havde mødt, hadede det og min værtsfamilie havde tårer i øjnene!

2. Da jeg kom hjem fra ovennævnte tur, kunne jeg ikke drikkes under bordet – jeg var blevet en garvet vodkadrikker og kunne snildt drikke en liter selv. 7 kr flasken i Rusland gjorde ikke noget godt for leveren… (måske det var årsagen til den røde frisure?)

2. I mine unge dage langede jeg burgere over disken en masse i Safari Grillen i Knuthenborg Safari Park – og vi havde en fest derinde inde både i arbejdstiden og efter fyraften!

3. Inden jeg skulle starte i 1.g skulle jeg og min søster på den første rejse uden for DK og Tyskland med vores forældre. De havde fået en overkommelig (man er vel fra laaaandet) til Calella – en uge i paradis troede de. Druk, høj musik og bræk i baggården var realiteten. Vi griner stadig af det 😉

4. Jeg kan spise ustyrligt meget! Virkelig. På kollegiet lavede vi gerne middag sammen i fælleskøkkenet og spiste så pizza bagefter. Eller jeg gjorde. Jeg har dog lært at styre mig en lille smule…

5. Jeg hader at snakke i telefon. Undgår det helst til mine families store irritation. Min mobil er ALTID på lydløs af samme årsag. Sms, brev og mail fungerer fint for mig.

6. Folk tror tit at ungernes far er mørk, da især Harald bliver meget brun om sommeren. Men både Kim og jeg kan blive meget brune og det hænger ok ved hele året.

7. Jeg drømmer om at få lov til at bo i udlandet med Kim og børnene en årrække.

8. Jeg savner min familie på Lolland virkelig meget men kunne aldrig drømme om at flytte tilbage.

9. Jeg har spillet revy i mine unge dage  – det var virkelig sjovt og vi havde en fest både gamle og unge. Jeg lærte at tage en Gl. dansk inden vi gik på scenen – det gjorde man altså!

10. Jeg tuder alt for let. Disney film, reklamer, søde sms’er, ungernes tegninger osv. Jeg tuder også når jeg bliver gal, så det kan være lidt svært at styre 😉

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Gallery lagersalg - start i dag kl. 12