Nyt grej til tegnebordet

Så stik mig dog et bryllup!

imageimageVi træder med hastige skridt ind i den store årstid for bryllupper. Sommer, romantik, blonder og kærlighed. Suk.

Jojo jeg er lykkelig gift, men gud hvor jeg savner at komme til bryllup! Sådan en rigtig fest med fin kjole, høje hæle og hele pivtøjet. Bryllupper er bare nogle helt specielle fester – siger hende der kun har været til 2 styks – som får folk i godt humør og op af stolene. Da jeg arbejde i min gamle yndlingskirke på Vesterbro tog jeg alle de lørdagsvagter jeg kunne – elskede at være med til vielserne. Åh, det var smukt og man kan sagtens blive rørt, selvom det er helt fremmede der siger ja til hinanden.

Jeg savner at komme til sådan en fin fest og det har nok lange udsigter. De fleste i vores vennekreds er enten gift eller modstander deraf og så er der kun vores søskende tilbage. Det er dem jeg sætter min lid til. Så kom da igang og hold så et brag af en fest, så mor her kan få svinget de glimmer Jimmy Choo der står og samler støv 😉

Jeg kunne jo selvfølgelig også bare svinge dem ved andre lejligheder, men vi drukner altså ikke i party uartig heroppe – det vil være synd af sige.

Suk, mon ikke det nok skal blive min tid til at svinge danseskoene og trække maven ind i en fin kjole – jeg bliver bare altid så ‘vild i hovedet’ som Kim kalder det, når solen titter frem og jeg hører andre folk snakke om aaaaalle de bryllupper de nu skal til i løbet af sommeren. Jeg siger det bare – jeg tager gerne med!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

  • Trine

    Hvor er den smukke kjole fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Den er fra Lanvin for H&M. H&M lavede for nogle år siden et samarbejde med Lanvin og lavede mange fine kjoler 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg eeeelsker også bryllupper 🙂 Efter nogle gode år på den front, så har vi desværre ikke nogle i år! Men av for et smukt outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Åh du er heldig at i har været til flere :grinning: Tak – synes også det er så fint!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt grej til tegnebordet