Kvajebajer...

#TGIF

imageEndelig endelig ENDELIG blev det fredag! Shit jeg er træt. Helt vildt. Vi er igang med en kæmpe opgave på studiet som virkelig trækker tænder ud. Får alt for lidt søvn, ingen motion og slet ingen sukker grundet min plan om at skrue mig i mine jeans igen 😉

MEN nu er det weekend! Selvom der skal HTML kodes til den store guldmedalje, så har jeg fri. Fri fra madpakker, tidlige togture og alt for lidt tid med ungerne. Der skal indhentes lidt på den sidste front og jeg glæder mig til at hive stikket ud og komme lidt ned i gear, inden det hele går løs på mandag igen.

Jeg og ungerne skulle have været til et skønt event i morgen jeg længe havde glædet mig til, men Harald havde et uheld på vej hjem for skole, så vi må tage den med ro 🙁

Rigtig dejlig weekend til jer derude – må i få en underskøn en af slagsen 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvajebajer...