Hvis jeg skulle forkæle mig selv på mors dag...

Farvel til børnehaven… Snøft ♡

11008458_10206533219266618_356166748445963786_nI går torsdag havde Gro sidste dag i børnehaven. Min lille pige, min baby – sidste skud på stammen. Kliche ja – men jeg forstår det virkelig ikke. Jeg synes stadig hun er lille og med sine kun 5,4 år bliver hun også en af de mindste i klassen. Børnehaven synes hun var klar, så det måtte jeg som mor vælge at tro på. Jeg kan jo ikke pakke hende ind i vat – selvom jeg har lyst 😉

Gro havde lavet fine kort til gaverne til de tre pædagoger der hører til hendes stue og de blev overrakt med tårer øjnene og store knus. Mit moderhjerte bløder og det var svært at holde tårerne tilbage. Det er så hårdt at sige farvel til en børnehave man virkelig er glad for og jeg er så taknemmlig for at de nåede at give Gro en dejlig sidste børnehavetid.

En tid som hun kan huske positivt tilbage på og en tid hvor hun har udviklet sig virkelig meget. Fra at være en mut, tilbageholdende, indelukket og stillesiddende pige som hun var i den gamle børnehave – er hun nu blomstret op og blevet en frisk, smilende, glad og aktiv pige.

Den bedste følelse som forældre og det bedste vi har gjort for Gro, var at flytte hende til en ny børnehave. Nu har vi sagt farvel og nye tider venter. Jeg er meget spændt, men håber på det bedste. Gro er en sensitiv pige og en opstart i mini SFO med 100 nye børn, kan være overvældende. Men jeg håber og tror på at hun nok skal klare det.

Min seje, søde og skønne Gro <3

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg skulle forkæle mig selv på mors dag...