Strandtur, blæsevejr og skønne børnesko

Forårs lys

11117214_988928531117479_157592119_n 11240387_1577391985877410_1644677174_nI morges skinnede solen så smukt da vi stod op. Efter en ordentlig gang lyn, torden og regn sent i aftes var luften frisk og lyset rent og klart.

Jeg elsker at solen er begyndt at titte frem og lyse med dens lange stråler ind gennem (de beskidte) vinduer. Lys har altid været en ting jeg har sat meget pris på og vi har de sidste mange år haft store vinduespartier af samme årsag. Lys giver glæde og positivt sind og så snart solen er fremme og temperaturene mildere bor jeg udendørs. Jeg kan blive helt dårlig hvis jeg ikke får lov til at komme ud når vejret og skønt – og Kim hader det 😉 Jeg føler at jeg går glip af noget hvis jeg skal sidde indendøre i godt vejr og det kribler i hele kroppen for at komme ud.

Sådan en kribledag har det været i dag. Jeg har fri om onsdagen fra studiet og skulle i dag skrive lidt på en ny opgave vi startede sidste uge. Mens solen bragede udenfor, fuglene pippede og tulipanerne struttede om kap, sad jeg indendøre foran min kære Mac. Heldigvis skulle både Gro og Harald til tandlæge – på forskellige tidspunkter – så det var en anledning til at få lidt luft og jeg sneg mig også til at løbe en tur. Den første siden jeg forstuede min fod for et par måneder siden. Føltes skønt! Så lidt sol blev det til, men hold fast hvor jeg glæder mig til 2 måneders sommerferie, i forhåbentligt, skønt dansk sommervejr!

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Jeg kender SÅ meget den der kriblefølelse. Det er som om, at når solen skinner kan jeg ikke tænke andet end “jamen tænk nu, hvis det er sidste gang i EN MÅNED at solen skinner? Eller måske sidste gang i år? Så ville jeg jo gå glip af årets sidste solskinsdag! Nej, jeg bliver nødt til at gå udenfor” haha (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria-Therese

      Præcis! Godt med en lidelsesfælle 😉 Man ved jo ligesom aldrig med solen her i lille Danmark 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandtur, blæsevejr og skønne børnesko