Forårs lys

Lidt om en skøn torsdag aften i selskab med Hr. Buttenschøn!

11254360_689836934461053_1215403780_nJeg er stadig helt høj. Svæver rundt i mine egne tanker med et smil på læben.

Hold kæft hvor var det fedt! Virkelig. Det er selvfølgelig den charmerende herre med det store hår på billedet ovenover jeg snakker om – eller nærmere betegnet hans præstation på Bremen i aftes.

Jeg var så heldig at Hr. Buttenschøns bedre halvdel, søde Cana, spurgte mig (og nogle andre bloggere) om vi havde lyst til at komme med til koncert. Jeg takkede ja og tog min søde studieveninde Louise under den ene arm og en kold Heineken i den anden. Perfect match!

Jeg har aldrig set Thomas live før, men har hørt meget postivt om ham så jeg glædede mig helt vildt. Jeg blev ikke skuffet og det kommer virkelig fra hjertet når jeg siger at jeg blev blæst omkuld. Jeg var hele følelsesregistret igennem og både skraldgrinede, fældede en tåre og fniste som en ung teenagepige kun kan gøre det.

Jeg har aldrig oplevet en kunstner som er så dygtig, sjov, nede på jorden og kærlig som ham. Hans kærlighed til musikken, Cana og drengene og hans medmenneskelighed lyste ud af hans glade ansigt ligeså højt som hans hår stod i vejret. Jeg tager hatten af for mennesker der er så dygtige og brænder så meget for sit fag. Respekt.

Folk i salen var mere end tilfredse – Thomas blev ved og ved og der var en fantastisk dynamik mellem ham og publikum. Efter mere end 3 times god underholding, et par kolde øl og varme kinder, forlod vi Bremen. Glade, høje og fyldt af varme.

Tak Thomas (og Cana) 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs lys