Lykken er...

Min bedste bog – en bog hvor dit barn har hovedrollen ♡

20150512_102310

 

Bøgerne er sponsorerede

Vi læser meget for ungerne herhjemme. Alle mulige slags bøger og gerne de samme igen og igen. Det er et fast ritual hver aften og har været det siden de var helt små. Det er en dejlig afslutning på dagen og jeg elsker at sidde tæt og mærke deres iver efter at høre historien. Elsker den nærhed og tryghed sådanne stunder giver og roen der sænker sig over alle parter ved historielæsning.

Harald er dygtig til at læse og kan sagtens læse historie for både Gro og os. Jeg nyder at høre ham læse og fortolke historierne og mens jeg lå i sengen efter operationerne læste han højt for mig 🙂 Selvom han elsker at få læst historie, så læser han også hver aften en smule for den af os der nu læser med ham, for at holde det ved lige. Det er sjovt pludselig at se hvordan ens barn selv kan gå på opdagelse i bøgerne og man kan mærke at han gerne vil læse noget med noget mere kød på men også bøger som han kan lære noget af. Han låner alt muligt når de er på biblioteket i skolen og lige nu er det atlas der er et hit – så sidder han i bilen og leger GPS – lyder så sjovt 😉

Da jeg blev spurgt om ungerne kunne tænke sig en personlig bog hver – altså en bog hvor de selv er hovedpersonen, tøvede jeg ikke længe om at sige ja tak. Jeg havde selv sådan en bog da jeg var lille – og jeg elskede den! Tænk at nogen havde skrevet en bog om mig? 😉

Det er Min Bedste Bog som har været kreative og søde at sponsorere et eksemplar til Harald og Gro og jeg glæder mig så meget til at læse dem sammen med dem igen og igen. Indtil videre har jeg læst den sammen med Gro og hun elsker sin! Hun synes det er det mest fantastiske at bogen handler om hende og hun smiler stolt og overrasket hver gang der er en lille detalje som hun genkender 🙂 Så sødt! Harald har haft sin med på ferie hos mormor og morfar og da morfar også er med i bogen, var det en sjov detalje for dem begge 🙂

På webshoppen www.minbedstebog.dk kan man bestille personlige børnebøger – bøger hvor barnet og dets forældre, venner, tøjdyr, alder, yndlingsfarver etc. skrives ind i en god historie.

Historierne har humor, skønne illustrationer og oftest et budskab som lægger op til dialog og nysgerrighed.

Konceptet er super fint synes jeg og meget lige til. Den perfekte personlige gave til sit eget barn, dåbsbarn, barnebarn mv. som vil være et sjovt minde fra barndommen at have stående på hylden.

20150512_102255

Det er nemt at gå til og efter et par simple trin har du fået lavet en personlig bog. Til at starte med kan du vælge en personlig hilsen som står på den første side du slår op på – en ret sød detalje synes jeg. Dernæst vælger man den historie ens barn skal være en del af. Der står tydeligt markeret aldersgrupper, så man kan finde den rette og man kan læse en lille bid af hver historie så man vælger den man bedst synes om.

Herefter udfylder man oplysningerne om sit barn og bum det var det!

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 13.06.01

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 13.05.52

Bøgerne er desuden delt op i to kategorier. Hyggelige historier, som er sjove bøger der henvender sig til børn i alderen 0-10 år og Vigtige fortællinger som hjælper barnet til bedre at forstå og håndtere nogle af de små og store udfordringer, man kan møde i barndommen. Det kunne f.eks. være skilsmisse, skolestart, handicap, sygdom og sorg. På den måde bliver bøgerne underholdende og interessante for børnene samtidig med, at de giver barnet viden og styrke. Det skal nemlig være en tryg og rar oplevelse at lære om sig selv og sin situation.

 

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 13.05.15

 

 Bøgerne har vi fået i gave, men ord og meninger er helt mine egne

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er...