Drømmen om et nyt spisebord

Mit badetøj denne sommer

imageI år ser mit strand/haveoutfit sådan her ud.

Jeg er typen der hopper i badetøj selvom jeg aldrig synes jeg er bikiniklar –  for når varmen er over os og svedperlerne hagler ned af ryggen og mor her sveder som en hest – skænker jeg ikke kroppen en tanke. Så skal jeg bare ha luft. NU! Jeg elsker at ligge i hængekøjen og få lidt sol på den blegfede krop samt at være på stranden med ungerne. Vi bor kun 5 min. derfra så vi bruger den meget i løbet af sommeren. Skønt!

Jeg plejer ikke at bruge badedragt, men da jeg jo blev opereret inden jul, har jeg nogle ar på maven som der skal tages hensyn til. Sygeplejersken rådede mig til at skåne dem for sol denne sommer, så de ville blive så pæne som muligt – og det vil jeg jo gerne have at de gør.

Derfor blev jeg temmelig lettet da jeg så den smukke badedragt fra Soft Gallery og bestilte den straks. Den har aftagelige stropper, hvilket er super smart! Kunne godt forestille mig at jeg kommer til at bo i den hele sommerferien med en nederdel til når jeg tuller rundt i haven 🙂

Da jeg var nede og lure på Frozen trusser til Gro i H&M faldt jeg dog for denne enkle men skønne bikini. Man skal være hurtig med badetøj derfra for til de priser går det stærkt! Jeg tænker at det kunne jo være jeg fik lyst til bikini bare et par gange i løbet af sommeren – og så må de pokkers ar plastres til!

Jeg synes toppen er ret fin i dens vaflede stof og pasformen er super god. Om ikke andet kan den bruges som top – jeg går alligevel aldrig i noget med bøjle.

Har i styr på badetøjet til jer selv – inden vi ved af det skinner solen og temperaturen er + 20 grader. Forhåbentlig 😉

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen om et nyt spisebord