Countdown to Paris!

Better late than never…

imageSå skete det usandsynlige at mor her fik en iPhone. Eller fik og fik er jo så meget sagt da den koster temmelig mange guldpenge, men jeg har valgt at have pungen op af lommen lidt hver måned for så til gengæld at kunne købe et produkt som faktisk virker og noget som jeg virkelig mangler.

Sagen er den, at det faktisk kun er min nr. 2 telefon jeg køber selv i mit 34 årige lange liv. Jeg investerede i min første mobil da jeg flyttede hjemmefra i 2000. En Nokia 3210 tror jeg det var (eller 3310??) Den med snake i hvertfald og det var SÅ stort! Forinden da havde jeg pænt bedt om lov til at låne fastnettelefonen hjemme hos mine forældre, når jeg skulle ringe til Kim som var flyttet til storbyen et år før mig.

Nu åbnede der sig jo en helt ny verden for mine fødder og det der SMS blev jeg hurtigt fan af 😉

Da jeg blev 25 år fik jeg en (brugt) Samsung klapmobil af min søster, som holdt ud et godt antal år. Da den kastede håndklædet i ringen fik jeg lov til at låne en brugt mobil min søde søster havde i overskud OG endelig nogle år efter fik jeg så en ny med-på-beatet  Samsung som jeg fik af min kære svoger. Den mobil var jeg virkelig glad for og jeg synes at Samsung laver nogle topfede smartphones – og den var min første af slagsen.

Den afgik pludseligt ved døden til min store sorg og endnu engang blev min søster min redning da hun havde en på lager jeg kunne låne. Skærmen var godt nok flækket men den kunne bruges. Det er den jeg har nu. Hukommelsen er død, galleriet er dødt, batteriet er dødt og den fungerer slet ikke optimalt. Slet ikke når, man som jeg, også forsøger at drive en blog med billeder og mit daglige fix er Instagram.

Derfor har jeg den sidste tid gået og overvejet hvad jeg skule gøre. Måske var det på tide at jeg selv fik pengepungen op og investerede i en ny lækker mobilos som fungerer og ikke er et dagligt irritationsmoment. Selvom jeg aldrig været en gadget type – men mere en tøj/sko pige, måtte jeg sande at nu var tiden altså inde. Det andet er simpelthen for uprofessionelt og jeg bruger oceaner af tid på noget som bare burde fungere.

Valget faldt derfor på denne skønhed af en iPhone og hold fast hvor er den lækker! Guldversionen havde Maria stående henover sig og den er så smuk! Nu har jeg aldrig haft en iPhone, men den lever fuldt op til mine forventninger – i hvertfald designmæssigt. Jeg glæder mig til at tage den rigtigt i brug når mit nummer er flyttet på tirsdag – det bliver SÅ skønt at kunne tage fine billeder, der nemt flyttes over på Mac’en og dermed til brug på bloggen. Kameraet er super lækkert og tager virkelig gode billeder hvilket er perfekt til min Pariser get-away næste uge 🙂

Hvis i har app’s eller andre ting som er uundværlige, tips mv, så smid dem gerne herunder. Det er jo en helt ny verden der åbner sig 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown to Paris!