New in: blonder og striber

Birthday girl – lidt om året der gik

fc2c291c61314d64ba0cc9baa4c579e2I dag har jeg fødselsdag. 34 år – synes at det går den forkerte vej nu 😉 Men det er jo en af de ting her i livet man ikke  selv kan gøre noget ved – så man må bare følge med så godt man kan.

Det har været et begivenhedsrigt år. Siden min sidste fødselsdag (dengang hvor det rent faktisk var sommer og solen skinnede), er der virkelig sket mange ting og alt sammen så hurtigt så det er svært at finde hoved og hale i.

Det er gået stærkt med bloggen. Det er rigtig rart at i sidder nogle derude der vil følge med i min lille verden og jeg bliver glad når i giver en lille kommentar med på vejen enten her eller på Instagram. Selvom jeg ikke er en af de største bloggere der findes, er jeg taknemmelig for de læsere jeg har og dem som hænger ved – også på Instagram. Min profil på Instagram kom til før bloggen og jeg kan se at der siden januar er faldet en del folk fra og andre nye kommet til. Min profil har ændret sig fra mestendels at være interiør (pæne) billeder, til at omhandle vores hverdag og det vil den blive ved med 🙂

Jeg startede bloggen op mens jeg gik sygemeldt og var under udredning – det som viste sig at være POTS. Den var mit frirum og det var rart at få nogle ting skrevet ned om hele forløbet. Siden har bloggen udviklet sig og er blevet en blanding af mode, interiør, livstil og livet som mor. Jeg synes selv, at det er en god kombination og jeg prøver at variere lidt i indholdet. Mine børn figurerer også på bloggen, men jeg tænker meget over hvordan de fremstår. Selvom jeg til tider har brug for at krænge det inderste af mit hjerte ud, især med Harald som er særligt sensitiv og tit medfører mange tårer, når jeg at bremse lidt. For det er jo ikke ham der vælger at blive fremstillet. Jeg er ikke helt afklaret endnu hvordan det vil blive fremover, men det må tiden vise 🙂

I og med bloggen er vokset, er jeg begyndt at skrive sponsorede indlæg, teste ting, samarbejder samt invitationer til events mv. Det gør mig glad og stolt og jeg nyder at føle at jeg er god til noget. Stadig helt nede på hobby niveau –  men for en lille blogger som mig, gør det mig glad at få muligheden.

Jeg forsøger at have hjertet med når jeg skriver sponsorede indlæg eller tager imod ting til test. Jeg vil stadig kunne stå inde for alt hvad jeg laver her på bloggen, og det håber jeg at i som læsere bider mærke i. Jeg ved også at nogle af jer pænt hopper over de sponsorede indlæg – og det er helt ok! Det gør jeg jo også selv nogle gange på de blogs jeg læser med på. Men det er nu skønt at få suppleret SU’en med et par skillinger i ny og næ 🙂

Mit helbred har stået på prøve dette år. Siden jeg blev opereret i september/december har min krop haft det hård og det betaler jeg prisen for nu. Jeg prøver at løbe så småt selvom lægen rådede mig til noget andet, ellers bliver min POTS helt ustyrlig. Men de mange timer på langs har været hård ved kroppen og det kan især mærkes på benene. Mine knæ gør ondt når jeg løber grundet de ekstra 7 kg som jeg kæmper med og min kondition er helt i bund. Lidt uhyggeligt hvor lidt der skal til.

Men summasumarum er at vi er taknemmelige for at jeg overhovedet er her ovenpå den hårde omgang og så skal resten nok komme. Forhåbentlig. Psykisk er jeg ikke helt enig, da de ekstra kilo fylder meget og jeg elskede at løbe derud af. Det var Maria tid.

I februar startede jeg på KEA, hvilket jeg er utrolig glad for. Det har været rart at have noget at stå op til igen, men jeg vil også være ærlig at sige at det var for tidligt. Min krop har virkelig haft det hårdt og en måned mere herhjemme til at komme mig ovenpå operationerne havde været optimalt. Men jeg er glad for studiet og de piger jeg snakker sammen med og det er det vigtigste. Jeg savner dog at have lidt flere penge mellem hænderne, men sådan er det at være på SU 😉

Herhjemme er haven ved at tage form. Sidste sommer satte jeg vores stauder og roser fra det gamle hus i jorden og såede lidt nyt. Det nyder vi så godt af nu og det begynder at ligne en have. Det tager bare tid med nybyggeri og de næste mange år vil her være meget åbent. Men jeg er godt tilfreds med hvad vi har nået siden sidste sommer.

Dagen i dag skal, som jeg skrev om her, ikke fejres som sådan. En lille kage med ungerne og lidt god mad senere er hvad det bliver til. Vi tager revanche til sommer, når vi har mere tid og min eksamen er slut.

Jeg håber at dette år bliver et skønt et af slagsen <3

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: blonder og striber