Drømmen om en kærlighedsferie...

Glimmer (+ andre skønne ting) på tilbud ♡

imageSom jeg skrev om i går havde Boozt rabat på alt i shoppen – det viste sig jo så ikke at være helt rigtigt desværre. Beklager at der var rod i informationerne jeg havde fået men kunne høre at et par stykker af jer alligevel fik købt lidt 🙂

I dag har jeg så set at Boozt har super gode tilbud til ungerne. Der er en masse lækkert tøj at finde og så faldt jeg over disse glimmer skønheder. Kan huske sidste gang jeg flashede glimmer på bloggen, var det noget i kunne lide – så ville lige dele dette tilbud med jer. Der er stadig gode størrelser tilbage og du sparer 25 %. Gro elsker sine pink glimmer jeg købte i efteråret og er altså lidt lun på et par af disse også…

Hvis du mangler sandaler til ungerne – de spår jo at sommeren kommer i weekenden – så er der gode tilbud på Angulus. 30 % på disse skønheder som Gro har stående herhjemme!

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen om en kærlighedsferie...