Birthday girl - lidt om året der gik

Løb i leopard

image

Jeg har netop bestilt dette super fede træningssæt bestående af tights og top. Begge i smukt leopardprint som vi er fan af herhjemme. Jeg måtte eje det da jeg så søde Christina havde fået det i shoppen (som i øvrigt bugner af udsalg) – for det gør da at løbeturen (eller hvad man nu laver) bliver lidt sjovere hvis man føler sig en smule lækker at se på 😉

Sættet er fra Sofie Schnoor og er virkelig populært så du skal nok ikke vente for længe hvis du også er lun på det 🙂

Nu mangler vi bare det gode løbevejr men jeg satser altså på at sommeren kommer på banen lige om snart! Please!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl - lidt om året der gik