Vind et sjovt #OITNB kit!

New in: blonder og striber

IMG_20150615_150929Jeg har fået Harald til at tage et billede (Tro mig dette var det bedste )da jeg gerne lige ville vise jer min nye fine top og så smed jeg lige de stribede nye bukser oveni 😉 Måske ikke den bedste kombi, men er jo ikke altid man lige har en fotograf ved hånden så vi tog to fluer med et smæk!

Den smukke silketop er fra Custommade og så fin med blondedetaljen foran. Jeg skal dog lige have styr på bh-situationen da en almindelig bh vil ødelægge den smukke blonde udskæring – findes der ikke sådan nogle smarte dimser man kan sætte på babselutterne så de bliver hvor de skal? Efter jeg har taget lidt på er de nemlig liiiiidt mere fyldige end de theposer med en 2 kr. i som de plejer at være 😉

Jeg tænker at toppen vil være smuk både til en højtaljet nederdel og et par løse jeans og med en blazer udover kan en bruges til efteråret også.

Bukserne – som Harald i øvrigt hader  – er fra Gina Tricot til den nette sum af 249,-. Jeg har længe ønsket mig et par stribede brede bukser efter at have sukket efter smukke Emmas længe. Disse er et godt alternativ og er dejlige luftige når sommeren forhåbentlig snart gør sit indtog 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et sjovt #OITNB kit!