Personlig sejr

Nyt liv til liggestolene

imageJeg har længe godt kunne tænke mig et par retro liggestole til haven. Jeg husker dem tydeligt fra min barndom, hvor min mormor og morfar havde dem i deres skønne sommerhus i Gilleleje. Man sidder vildt godt i dem og så er de tilmed praktiske. Perfekt til vores lille have og udeskur.

Jeg ved udemærket godt, at de nyproduceres og sælges til billige penge – men de gamle er nu de bedste synes jeg.

Jeg var heldig at finde den ene af dem i en lille genbrugsbiks i Sakskøbing og min mor (som er krejleren over dem alle) fik budt den ned til en flad 50’er! Den anden fandt jeg på Instagram hos en lille loppebiks jeg følger som har til huse her på Lolland, hvor jeg ferierer for tiden. Den er med solskygge, hvorfor den er lidt mere sjælden og jeg måtte eje den selvom den stod til 200 kr. og prut om prisen var udelukket.

De havde begge set bedre dage, men træværket fejlede ingenting og det var det vigtigste! Betrækket skulle alligevel udskiftes så det passede ind i stilen derhjemme.

Havde egentlig kigget på noget sort/hvid stribet stof – men min krejlermor fandt da lige noget super fint hvidt ubrugt liggestolestof på DBA, som vi hentede. Det passer også til den markedsparasol jeg ønsker mig 🙂

Harald fjernede skuerne som fastholdt de gamle betræk – han elsker sådan noget – og så sleb vi alt træværket. Det tog sin tid, men var umagen værd – for hold op hvor er de blevet fine i træet!

Stoffet klippede vi efter de gamle betræk og med en hæftepistol gik det som en leg med at sætte de nye fine på.

På ingen tid og til billige penge har vi nu to super skønne liggestole, som bare venter på at komme hjem i haven 🙂

image image imageimage

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • De er bare super flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak 🙂 Jeg er også godt tilfreds med resultatet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er de bare blevet fine. Tak for inspirationen. Det kunne da bare være så fint i vores have også (drømme drømme) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak 🙂 Ja de er bare så fine og lette at flytte rundt i haven. De ville da også passe så fint ind i din smukke have! Du må på udkig 🙂

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig sejr