Soft Gallery summersale

Øko grønt og landluft 🌱

imageimage image imageimage

Tidligere på ugen var min mor, ungerne og jeg et smut i Sakskøbing på Saxenhøj. De har gårdbutikken BONDEN OG DEN GAMLE GARTNER, som sælger de lækreste selvdyrkede økologiske grøntsager, økologisk kød fra Besøgsgården samt lokale fødevarer som honning, æblemost, marmelade sennep m.v.  Endvidere byder de på forskellige blomster, krukker og forskelligt brugskunst.

Besøgsgården er en del af Den Sociale Virksomhed i Guldborgsund, hvor mennesker med nedsat fysisk, psykisk eller social funktionsevne i bliver tilbudt beskæftigelse. Gården har mange forskellige dyr og er åbent for alle i besøgstiden, så man kan få et indblik i hvordan gården arbejder samt opleve de forskellige dyr.

BONDEN OG DEN GAMLE GARTNER sælger kvalitets varer fra besøgsgården og de mennesker som er en del af beskæftigelsestilbudet passer ligeledes butikken.

Jeg synes det er et super fint projekt, hvor alle folk bliver set og får lov til at lave lige præcis det de er bedst til samt evner. Der er fokus på et værdifuldt og berigende samarbejde, som giver indbyrdes respekt kolleger og mennesker iblandt. Der er respekt for hinandens styrker og synspunkter

Min mor handler tit i gårdbutikken og jeg skal altid med derover og kigge når jeg er hjemme på visit 🙂

En varm anbefaling herfra 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Gallery summersale