Regntøj og gummirøjsere til foræringspris!

Skoletasken til den store dag

20150614_161004

imageGro starter i børnehaveklasse her efter sommerferien og hun glæder sig meget. Mor her er noget vemodig og synes næsten hun lige er blevet skudt ud – men sådan har alle mødre det nok. Især når det er den yngste der nu starter et helt nyt kapitel.

Når man starter i skole, skal man naturligvis have en skoletaske og penalhus. Jeg er lidt kræsen med den slags og selvom jeg selv fik lov at vælge da jeg var barn – og Harald ligeså – havde jeg en klar mening om hvad hun skulle have.
20150614_161012 20150614_161034

Harald valgte en LEGO skoletaske (som alle andre børn) forrige år da han startede i skole. Jeg vil være ærlig og sige at den kan jeg på ingen måde anbefale – eller jo – det er smart at tasken kan stå selv men det er så også det eneste. Den er alt for tung, stor og upraktisk. Vi skrottede den hurtigt og jeg fandt en super fed Ticket to Heaven camouflage til ham i stedet – som er på tilbud lige HER faktisk. Det var lige sagen og den er virkelig god og sidder super godt på hans ryg – og det er altså vigtigt!

Den er så god at jeg simpelthen har valgt kun at vise Gro skoletasker fra Ticket to Heaven. Total ond mor vil nogen mene – men hun skal simpelthen have noget ordenligt på sin lille ryg og en taske som bare fungerer. Fræk som jeg er, kontaktede jeg Ticket to Heaven om de kunne være interesserede i et samarbejde, og det ville de gerne. Jeg elsker at anbefale gode ting på bloggen, som andre også kan drage nytte af. Mange har haft spurgt hvad vi har valgt til Gro og hvorfor og det vil jeg gerne forklare og dele.

Gro har valgt den pink med stjerner – det kunne ikke være anderledes 😉 Nu hænger den så fint og venter på knagen derhjemme indtil 11. August hvor hun har allerførste skoledag.
20150614_161249 20150614_161239

Ticket to Heavens skoletasker er designet til at sidde korrekt på barnets ryg og kan indstilles så de passer det enkelte barn. De er lavet i friskt, farverigt og vandafvisende design. Skulderstropperne er foret ekstra så de er behagelige for de små skuldre og der medfølger særskilt gymnastiktaske. Skoletasken rummer mange gode funktioner fx. termoforet rum til madpakken – virkelig smart hvis der ikke findes køleskab – særskilt rum til drikkedunk, navnetag og flere små smarte rum/lommer. Tasken fås i to forskellige størrelser, så den passer til barnet. Harald har den store model og Gro har fået den lille.

Harald har brugt sin siden sidste sommer og den holder virkelig godt. Den samme model er i år kommet i en flot blå farve, og den er virkelig fed!

Gro har som sagt fået skoletasken samt et penalhus af Ticket to Heaven på egen opfordring –  men ord og holdninger er helt mine egne 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regntøj og gummirøjsere til foræringspris!