Holiday weight

De første efterårsstyles

imageSelvom temperaturen er godt deroppe af udenfor begynder de første efterårsstyles at ramme butikkerne. Jeg ELSKER at se alle de nye fine ting og efter et laaaangt udsalg (med flere og flere tomme bøjler) trænger jeg i den grad til at se på noget andet!

Strik, lak og douche farver – suk efterår kom bare an!

I år må vist være året hvor mine fødder hopper i et par skinnende laksko – hvorfor jeg viser to par frem 😉

De smukke styles på collagen fra bla. By Malene Birger og Baum und Pferdgarten har jeg fundet lige HER hos yndlings Merci.

Elsker i også når årstiden skifter og garderoben skal have et tjek?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Det er nogen rigtig lækre pieces 🙂

  //www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja, særligt her fra sommer til efterår. Selvom at jeg synes at sommeren er fløjet afsted og jeg allerede nu glæder mig til næste sommer, synes jeg nu også det er hyggeligt med efteråret og lag på lag tendensen. Ungernes gardarober er ved at være fuldt opdaterede så nu er det vidst min tur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Jeg er sådan lidt mystisk – jeg craver altid den årstid det ikke er! Min veninde hader mig 😉 Om sommeren drømmer jeg om jul og om vinteren sukker jeg efter sommer! Og nu når sommeren er på hæld glæder jeg mig allerede til næste sommer – ligesom du gør 🙂

   Jeg har også shoppet til ungerne – er ikke færdig endnu men vil altså også have lidt til mig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday weight